Ads Top

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Το βίντεο μέσα από το μαιευτήριο λίγα λεπτά πριν την γέννα της Ιλάειρας Ζήση


Λίγο πριν φέρει η Ιλάειρα στον κόσμο την Ιωάννα-Μελωδία

Γονείς για πρώτη φορά θα γίνουν Ιλάειρα Ζήση και Μαυρίκιος Μαυρικίου. Μετά την πρώτη ατυχής εγκυμοσύνη, το ζευγάρι μετράει αντίστροφα για να κρατήσει στην αγκαλιά του το μωράκι του που είναι κοριτσάκι και θα το ονομάσουν Ιωάννα - Μελωδία.



Ήδη βρίσκονται στο μαιευτήριο και ο καλλιτέχνης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο λίγα λεπτά πριν η σύζυγός του μπει στο χειρουργείο για να φέρει στον κόσμο το κοριτσάκι τους.

Το βίντεο του Μαυρίκιος Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση στο μαιευτήριο



«Έφτασε η ώρα! Παιδιά δείτε τα πρώτα ρουχαλάκια της Ιωάννας – Μελωδίας! Μπαίνουμε χειρουργείο! Μπαίνουμε δυο θα βγούμε τρεις» ακούγεται να λέει στο βίντεο ο Μαυρίκιος Μαυρικίου φανερά ευτυχισμένος και ανυπόμονος.



«Αυτό που θα νιώσουμε εκείνη την ώρα δεν περιγράφεται. Είμαι πολύ χαρούμενος που αποφάσισε να γεννήσει φυσιολογικά και να το ζήσουμε όλο αυτό. Εννοείται ότι θα είμαι στον τοκετό, λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή; Στην Κύπρο θα γεννήσουμε, αλλά Ελλάδα θα βαφτίσουμε. Οι νονοί είναι ένα κυπριακό ζευγάρι, ο Ευθύμιος Δίπλαρος ένας Κύπριος πολιτικός, και η Αργυρώ Ροτσίδου, η σύζυγός του, είναι οικογενειακοί μας φίλοι χρόνια. Έχουν και παιδιά, είναι άνθρωποι που έχουν περάσει πάρα πολλά στη ζωή τους, τους θέλαμε για να αγκαλιάσουν το παιδάκι.



Δεν διαλέξαμε ανθρώπους της σόουμπιζ, επειδή σε αυτόν τον χώρο έχω μάθει ότι σήμερα μπορεί να είμαστε μια ωραία παρέα και να τα λέμε και αύριο το πρωί να αλλάξει κάτι, δεν ήθελα, φοβόμουν λίγο. Όλα αυτά τα χρόνια μου έχει συμβεί πολλές φορές να είμαι κοντά με έναν άνθρωπο και μετά να τον ακούσω να λέει μιλάει με απίστευτα λόγια», έχει εξομολογηθεί ο Μαυρίκιος Μαυρικίου σε συνέντευξη του για το θαύμα που θα ζήσει σε λίγα λεπτά, αυτό του ερχομού ενός παιδιού.


ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.