Ads Top

Πέθανε ο Μπάμπης Βωβός


Τα προηγούμενα χρόνια είχε μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη
Με ανακοίνωση στην εφημερίδα «Καθημερινή», η οικογένεια του Μπάμπη Βωβού ενημέρωσε ότι ο κατασκευαστής έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 91 ετών.


Μετά από μία πολυδαίδαλη διαδρομή, ο Μπάμπης Βωβός, που είδε το όνομά του να δεσπόζει σε πολλά γυάλινα κτήρια της Λεωφόρου Κηφισίας, τα τελευταία χρόνια και έχοντας μπει στη δέκατη δεκαετία της πολυδαίδαλης διαδρομής του, είχε αποσυρθεί. Δεν πήγαινε στο γραφείο παρά σπάνια και περνούσε μεγάλο μέρος με τη σύζυγό του Μαίρη.

Τα προηγούμενα χρόνια είχε μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη, ενώ το 2020 συνελήφθη μετά από δύο καταδικαστικές αποφάσεις για φοροδιαφυγή.



Οδηγήθηκε στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλου, λόγω και της ηλικίας του και μία ημέρα μετά εξαγόρασε την ποινή του και αποφυλακίστηκε.

Το 2006 η αξία του χαρτοφυλακίου της εταιρείας ανερχόταν στα 1,2 δις ευρώ. Τα συνολικά χρέη στο τέλος του 2011 είχαν φτάσει στα 870 εκατ. ευρώ. Στις 22 Φεβρουαρίου 2013, ο Βωβός συνελήφθη για χρέη προς το Δημόσιο.

Στις 20 Μαρτίου 2018, ανακοινώθηκε από τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης ότι η κατοικία του θα τεθεί προς πλειστηριασμό. Το ακίνητο βρίσκεται στο Παλαιό Ψυχικό και έχει εμβαδόν 650 τετραγωνικά μέτρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μπάμπης Βωβός πέθανε στις 13 Ιουλίου.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.