Ads Top

Ατάκα όλο νόημα Αγγελόπουλων για Γιαννακόπουλο και την τιμωρία του!


Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι αναφέρθηκαν και στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, μετά από σχετική ερώτηση, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Σάσα Βεζένκοβ.

Η παρουσίαση του Σάσα Βεζένκοβ, ο οποίος επέστρεψε στον Ολυμπιακό για τα επόμενα πέντε χρόνια, έκρυβε αρκετές ειδήσεις. Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν στο πλευρό του Βούλγαρου φόργουορντ και πρώτα ερωτήθηκαν για τον Κώστα Σλούκα, ενώ στη συνέχεια έγινε μία ερώτηση που αφορούσε την τοξικότητα στο πρωτάθλημα.



«Πλέον έχουμε φύγει από την τοξικότητα και έχουμε πάει αλλού, στην παρανομία. Υπάρχουν ενέργειες που είναι επικίνδυνες από πρόεδρο ομάδας, υπάρχουν νόμοι. Πώς βρίζει το Μαξίμου και τον Πρωθυπουργό της χώρας και δεν γίνεται τίποτα; Είναι επικίνδυνα πράγματα.

Ευτυχώς έχουν επιβληθεί κάποιες ποινές στον κύριο Γιαννακόπουλο αλλά αυτό δε λέει τίποτα. Αν μπαίνει με το έτσι θέλω στο γήπεδο και γίνεται ο αγώνας και συνεχίζει και βρίζει, ίσως έχει γίνει κάτι πιο σημαντικό και δεν μπορεί να πάει πουθενά.



Ίσως να έχει γίνει κάτι που δε γνωρίζουμε. Θα το ψάξουμε. Είναι καλό να υπάρχει δυνατός Παναθηναϊκός στα αθλητικά πλαίσια. Αν ακολουθήσουμε εμείς αυτόν τον δρόμο δε θα έχουμε αθλητισμό στη χώρα», τόνισε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο να εξηγεί: ««Όταν ήρθε ο Γιαννακόπουλος στον αγώνα της Euroleague τον χαιρετίσαμε και δείξαμε τι πρέπει να γίνεται. Ο Γιαννακόπουλος στο πρωτάθλημα ξέφυγε και οι ποινές δεν έχουν νόημα αν δεν αλλάζει κάτι».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.