Ads Top

Φορτσάρει μεταγραφικά ο ΠΑΟΚ: «Κλείνει» και εξτρέμ μετά τον Τσαλόφ!


Μετά το «χτύπημα» με τον Φεντόρ Τσαλόφ, ο ΠΑΟΚ δρομολογεί εξελίξεις και με τον Ταρίκ Τισουντάλι. 
Προχωρημένες οι συζητήσεις με την Γάνδη, μικρή η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες.


Η υπόθεση του Φεντόρ Τσαλόφ, βρίσκεται στην τελική ευθεία καθώς απομένει η έγγραφη επικύρωση της προφορικής συμφωνίας. Ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε τον Ρώσο επιθετικό πως θα προβεί άμεσα στην πληρωμή της ρήτρας ύψους 3 εκατ. ευρώ προκειμένου να τον φέρει από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες του Δικεφάλου δούλευαν εντατικά και την υπόθεση του 31χρονου Ταρίκ Τισουντάλι που αγωνίζεται στην Γάνδη. Είναι επιθετικός που μπορεί να παίξει τόσο ως αριστερό εξτρέμ όσο και ως σέντερ φορ, προσφέροντας «κάλυψη» σε δύο κομβικές θέσεις για τους Θεσσαλονικείς.



Ένας παίκτης που γνωρίζουν καλά οι πρωταθλητές Ελλάδος καθώς τη σεζόν 2021-2022 είχε βρεθεί και αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους 16 του Conference League, στην καλύτερη χρονιά του με τη Γάνδη με 27 γκολ και 9 ασίστ. Ακολούθησε την επόμενη σεζόν ένας τραυματισμός αλλά ο Τισουντάλι επανήλθε δυναμικά πέρσι με 21 γκολ και 12 ασίστ σε 21 αγώνες.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις με την Γάνδη και η διάφορα ανάμεσα στις δύο ομάδες στην παρούσα φάση είναι μικρή. Οι συζητήσεις είναι συνεχείς και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως η υπόθεση θα κλείσει θετικά για τον Δικέφαλο.



Στα παραπάνω θα πρέπει να προσμετρηθεί και το γεγονός πως ο Τισουντάλι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη, παρά το ενδιαφέρον που έχει προκύψει από την Αραβία. Μάλιστα, με τον Μαροκινό έχουν γίνει και οι σχετικές συζητήσεις για συμβόλαιο 3ετίας.

Σε κάθε περίπτωση είναι σαφές πως υπάρχει έντονη κινητικότητα στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ, όπως ακριβώς αναμενόταν αυτές τις ημέρες, με τους Θεσσαλονικείς να δρομολογούν εξελίξεις για το διπλό «χτύπημα» που ετοιμάζουν!

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.