Ads Top

Όλοι πρόσεξαν ένα πράγμα: Χρήστος Δάντης & Ασημίνα Χατζηανδρέου σεργιανίζουν στη Νάξο - Φωτογραφίες


Μετά από μία δύσκολη και απαιτητική χρονιά, η Ασημίνα Χατζηανδρέου βιώνει το πιο όμορφο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι με τα αγαπημένα της πρόσωπα και ιδιαίτερα με τον σύντροφό της Χρήστο Δάντη, με τον οποίο είναι σε σχέση εδώ και πολλά χρόνια.

Αυτές τις ημέρες, λοιπόν, η ίδια βρίσκεται στη Νάξο, μαζί με την αδερφή της και την παρέα τους, κάνοντας βουτιές στις όμορφες παραλίες του νησιού. 



Την Τρίτη 30 Ιουλίου, όμως, αποκάλυψε με ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως βρέθηκε ξανά με τον σύντροφό της και οι δυο τους λάμπουν από ευτυχία.

Η ανάρτηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου με τον Χρήστο Δάντη

Φαίνεται πως ο τραγουδιστής πήγε να την βρει στο νησί και την ώρα που έκαναν την βόλτα τους εκείνη τράβηξε μία φωτογραφία μέσα στο αμάξι, μαζί με τον σκύλο τους και την δημοσίευσε στο προφίλ της. Εκείνος με λιλά πουκάμισο κι εκείνη με πράσινο top και γιακά χαμογελούσαν στον φακό.



Πριν από κάποιο διάστημα έκαναν διακοπές μαζί στη μαγευτική Σαντορίνη, στο νησί με την απόλυτη θέα στο Αιγαίο. Το ζευγάρι είχε επιλέξει ένα πολυτελές δωμάτιο που αγκαλιάζει το μπλε της θάλασσας και τον γαλάζιο ουρανό, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και ρομαντισμού.


Το δωμάτιο τους, φτιαγμένο με το παραδοσιακό κυκλαδίτικο στυλ, διαθέτει μεγάλες γυάλινες πόρτες που οδηγούν σε μια ιδιωτική βεράντα με θέα την καλντέρα. Η λευκή διακόσμηση και οι απαλές αποχρώσεις του μπλε δημιουργούν ένα γαλήνιο περιβάλλον, ενώ το ζεστό ηλιοβασίλεμα βάφει τον ουρανό με αποχρώσεις του κόκκινου και του πορτοκαλί, προσφέροντας το τέλειο σκηνικό για ρομαντικές στιγμές.



Ο Χρήστος Δάντης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου απολάμβαναν τις βουτιές τους στα κρυστάλλινα νερά της Σαντορίνης καθώς και στην πισίνα του δωματίου τους. Παράλληλα, η πρώην παίκτρια του Survivor δεν σταματούσε να πειράζει τον αγαπημένο της, γεμίζοντας τις μέρες τους με γέλιο και παιχνίδι.

Από την άλλη και εκείνος τα δεχόταν. Πολλές φορές ο Χρήστος Δάντης αναλαμβάνει ρόλο... οπερατέρ για την Ασημίνα, καταγράφοντας τα γεύματά τους, τις βουτιές της, καθώς και τις στιγμές που χαλαρώνουν μακριά απ' όλους. Το ζευγάρι επέλεξε μετά το φινάλε του Survivor να απομακρυνθεί από εντάσεις και έριδες, θέλοντας να αφιερώσει αυτές τις μέρες ο ένας στον άλλον.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.