Ads Top

Κανείς δεν το περίμενε - Παντρεύεται η Αθηνά Οικονομάκου; - Η πρώτη της αντίδραση


Η Αθηνά Οικονομάκου ζει ένα νέο μεγάλο έρωτα λίγους μήνες μετά το διαζύγιό της και είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα...

Νέα σελίδα έχει γυρίσει στην προσωπική της ζωή η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία, όπως είναι γνωστό τους τελευταίους μήνες, είναι πολύ ερωτευμένη και σε σχέση με τον κούκλο Μπρούνο Τσερέλα, πρώην μπασκετμπολίστα και επιχειρηματία από την Αργεντινή.



Οι δυο τους είναι μαζί από τον Απρίλιο (ή από τον Μάρτιο, κατ’ άλλους), ενώ πρόσφατα η ηθοποιός διέγραψε τις φωτογραφίες της από το Instagram στις οποίες ήταν μαζί με τον πρώην σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο (αν και οι δυο τους διατηρούν άριστες σχέσεις, λόγω των παιδιών τους).

Παράλληλα, η Αθηνά, που είναι στα καλύτερά της, όπως βλέπουμε και από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στα κοινωνικά δίκτυα, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον Μπρούνο στην Ιταλία ενώ, για όσους την ρωτούν αν ετοιμάζεται για το… δεύτερο στεφάνι, εκείνη απλώς χαμογελάει αινιγματικά αφού απολαμβάνει τον έρωτά της στο φουλ και δεν την νοιάζει (προς το παρόν) καμία «επισημοποίηση σχέσης».



Μόλις έσκασε η μεγάλη είδηση για Αργυρό - Έγκυος ξανά η Αθηνά Οικονομάκου;

Θα γίνει τελικά πατέρας ο Κωνσταντίνος Αργυρός; Οι φήμες γύρω από την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, Αλεξάνδρας Νίκα δεν έχουν σταματήσει και το περιβάλλον του ούτε τις επιβεβαίωνει ούτε τις διαψεύδει και αυτό ίσως αποτελεί μια απάντηση.



Ο μόνος λόγος που το αναφέρουμε εδώ είναι ότι έχει ήδη γραφτεί. Εξάλλου σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί μέσω Instagram άλλη μια εγκυμοσύνη που δεν κρύβεται πια!

Διαψεύδεται και η πληροφορία από το περιβάλλον της Αθηνάς Οικονομάκου που τη θέλει να περιμένει το μωρό του Μπρούνο Τσερέλα. Όλοι πάντως μιλάνε για έναν πολύ μεγάλο έρωτα που θα έχει φωτεινό μέλλον.
Πηγή: Okmag.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.