Ads Top

Αναμονή για Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό - Πότε αποφασίζουν οι Ράπτορς


Μπορεί ο Βούλγαρος άσος να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, όμως ακόμα δεν υπάρχουν οριστικές αποφάσεις από πλευράς Ράπτορς.

Μπορεί στον Ολυμπιακό να υπάρχει αισιοδοξία για happy end στο θέμα του Βούλγαρου άσου, όμως ακόμα υπάρχει... αναμονή στην υπόθεση, παρά το γεγονός της συμφωνίας που υπάρχει μεταξύ Πειραιωτών και του παίκτη για συμβόλαιο 5 ετών με συνολικές αποδοχές 18 εκατομμυρίων ευρώ.



Το μεγάλο ζήτημα στην υπόθεση δεν είναι άλλο από τη στάση των Τορόνο Ράπτορς, που πριν μερικές εβδομάδες πήραν τα δικαιώματα του παίκτη, με τις τελευταίες πληροφορίες πάντως από τις ΗΠΑ να αναφέρουν ότι αργά ή γρήγορα ο Βούλγαρος φόργουορντ θα αποδεσμευτεί μιας και έτσι θα εξοικονομήσουν χρήματα για salary cup.

Το δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι το γεγονός ότι ο Σάσα Βεζένκοφ αυτή τη στιγμή είναι στην Κύπρο, όπου και ξεκουράζεται, μην παίρνοντας μέρος στο summer league των Ράπτορς, κάτι που λέει αρκετά πράγματα για τις εξελίξεις που μπορεί να έρχονται, ενώ ο ίδιος βρίσκεται σε επικοινωνία τόσο με τους ανθρώπους των Καναδών, όσο και με αυτούς του Ολυμπιακού περιμένοντας τις εξελίξεις.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.