Ads Top

Νίνο: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για την σχέση του με την Ζόζεφιν - Τι συνέβη


Η σχέση του Νίνο με την Ζόζεφιν "έσκασε" σαν βόμβα στην εγχώρια showbiz και πλέον έχουν γίνει ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια. 

Είναι μαζί από τον Απρίλιο του 2023 και παρόλο που μετά από τα unfollow στα social media τους φημολογήθηκε πως πέρασαν κρίση, ο έρωτάς τους καλά κρατεί και οι δυο τους είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, διαψεύδοντας οποιαδήποτε αρνητική είδηση έχει ακουστεί για εκείνους.



«Είμαι με τη Ζόζεφιν. Είναι η καλύτερη παρέα που θα μπορούσα να έχω! Γελάμε, τραγουδάμε, μιλάμε. Οπουδήποτε και αν είσαι το σημαντικό είναι να έχεις καλή παρέα. Έχουμε πολλά κοινά, γελάμε! Γνωριζόμασταν από παλιά!», δήλωσε, μάλιστα, ο τραγουδιστής σε πρόσφατη συνέντευξή του, για εκείνη και την σχέση τους.

Η αποκάλυψη για τη σχέση του Νίνο με την Ζόζεφιν



Και ενώ μαζί με τις μουσικές τους εμφανίσεις συνδυάζουν και τις διακοπές τους, αποφάσισαν να κάνουν ένα ακόμα βήμα μεταξύ τους ώστε να περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real και της δημοσιογράφου Κορύνας Μανταγάρη, αποφάσισαν να δοκιμάσουν να συγκατοικήσουν. 



Ο Νίνο, δηλαδή, μάζεψε τα πράγματά του και μετακόμισε στο σπίτι της καλής του στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στην Γλυφάδα. Στο παρελθόν είχε γραφτεί πως το ζευγάρι είχε συγκατοικήσει ξανά, ωστόσο ο καλλιτέχνης σε συνέντευξη που παραχώρησε το διέψευσε αμέσως, χωρίς να αφήσει περιθώρια για περαιτέρω συζητήσεις.

«Είμαι ερωτευμένη αυτή την περίοδο, ναι, είμαι πολύ καλά! Γενικά δεν μου έχει κάνει κανείς πρόταση γάμου. Δεν έχω παράπονο αλλά για να φτάσεις εκεί πρέπει να το θέλουν και οι δύο. Προσπαθώ για μια καριέρα, δεν είμαι σε αυτή τη φάση. Με ενδιαφέρουν να είναι καθαρό το τοπίο και να υπάρχει σεβασμός», είχε δηλώσει πριν από λίγο καιρό η Ζόζεφιν για την σχέση τους.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.