Ads Top

Το παίρνει πάνω του ο Σαββίδης: Η επόμενη μεταγραφή στον ΠΑΟΚ μετά τον Τισουντάλι


Οι Θεσσαλονικείς φαίνεται ότι βρίσκονται κοντά στο να τελειώσουν τις υποθέσεις δύο ποδοσφαιριστών, καθώς το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Μπάνια Λούκα δεν καθυστέρησε καθόλου αυτές τις εξελίξεις.

Μάλιστα, θα μπορούσε να υποστηρίξει κάποιος ότι ακριβώς μετά το παιχνίδι οι Θεσσαλονικείς ετοιμάζονται να πατήσουν το πόδι στο μεταγραφικό γκάζι και να κλείσουν και τους δύο ποδοσφαιριστές, καθώς ήταν εμφανής η έλλειψη επιθετικού.



Γιατί η ομάδα έχει φιλοδοξίες και θέλει πολύ να ενισχυθεί το συντομότερο δυνατό, ακριβώς για να έχει την ευκαιρία ο Ραζβάν Λουτσέσκου να δουλέψει περισσότερο με το υλικό που έχει στα χέρια του. Ποιοι είναι αυτοί οι δύο παίκτες; Ο Ταρίκ Τισουντάλι, που είναι ήδη γνωστό ότι υπάρχει συμφωνία, αλλά και ο Φέντερ Τσάλοφ, που έχει επαφές και με τη Χετάφε!

Στην περίπτωση του δεύτερου φαίνεται ότι η μέρα που θα κρίνει τα πάντα είναι η σημερινή, 25η Ιουλίου, καθώς από τον Δικέφαλο έχουν δώσει κάποιο είδος deadline στον παίκτη για να στείλει εγγράφως την απάντησή του και να είναι καλυμμένοι ότι υπάρχει προφορική συμφωνία.



Ο Τσάλοφ θέλει να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Ρωσίας και ο Δικέφαλος που έχει παράδοση στο να φέρνει παίκτες από εκεί, μπορεί να του δώσει ηρεμία, μεγάλο σε χρονική διάρκεια και αποδοχές συμβόλαιο, αλλά και την ευκριαία για να κάνει πρωταθλητισμό και να παίξει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Για τον Τισουντάλι η κατάσταση είναι τελειωμένη, καθώς υπάρχει συμφωνία με τη διοίκηση της Γάνδης για την πώλησή του και ο παίκτης αναμένεται αύριο στη Θεσσαλονίκη. Οι Βέλγοι ζητούσαν 4 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσουν τον 31χρονο άσο, αλλά οι Θεσσαλονικείς ήθελαν να κλείσει το deal με τα μισά και, τελικά, αυτό έγινε - Δεν πρέπει να ξεχνάμε και την ηλικία του παίκτη, που δεν επέτρεπε πολλά παζάρια από την πλευρά των Βέλγων.



Σημαντικό ρόλο για να προχωρήσει η συμφωνία έπαιξε και η θέση του ίδιου του Τισουντάλι, καθώς από τη Θεσσαλονίκη έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες ότι υπήρξε επαφή του με τον Ομάρ Ελ Καντουρί, προκειμένου να συλλέξει πληροφορίες. Ο πρώην άσος τού ΠΑΟΚ, προφανώς, του έχει πει τα καλύτερα για το κλαμπ και την πόλη και ο Τισουντάλι ψήθηκε αμέσως...

Κάποιοι αισιόδοξοι έβλεπαν συμφωνία ακόμα και πριν από το παιχνίδι με την Μπάνια Λούκα και, τελικά, πάνω-κάτω αυτό έγινε. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει δώσει εντολή να κλείσουν άμεσα τα θέματα δύο επιθετικών και οι εξελίξεις με τον Τισουντάλι είναι οριστικές - Μένει να δούμε τι θα γίνει και με τον Τσάλοφ.

Περιττό να πούμε ότι αν κλείσουν άμεσα και οι δύο, ο Αλί Σαμάτα θα αποχωρήσει την ίδια στιγμή: Ο Τσουντάλι λαμβάνει, περίπου 1,3-1,4 εκατ. ευρώ τον χρόνο, ένα ποσό με το οποίο αναμένεται να υπογράψει και ο Τσάλοφ. Τυπικά δηλαδή ο Δικέφαλος θα δίνει 2,9 - 3 εκατ. ευρώ για δύο επιθετικούς. Δεν υπάρχει περίπτωση να "πετάει" άλλο 1 εκατ. ευρώ για τον Σαμάτα.

Κάτι τελευταίο: Πλην των δύο επιθετικών που έχει δώσει εντολή ο Ιβάν Σαββίδης να έρθουν άμεσα στον ΠΑΟΚ, υπάρχει θετική εισήγηση και για ένα 6άρι. Κρατήστε το αυτό, γιατί ακούγεται στην πίάτσα ότι δεν αργεί ο αντι-Μεϊτέ!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.