Ads Top

Αυτός είναι ο λόγος που «χάλασε» η μεταγραφή Μπρέθγουεϊτ!


Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε φάση αναζήτησης νέου επιθετικού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια απόκτησης του Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ελπίσει ότι ο Δανός επιθετικός θα ενταχθεί στην ομάδα, αλλά το ενδιαφέρον της Έβερτον τον έκανε να αλλάξει γνώμη και να επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία.


Η διοίκηση του Ολυμπιακού και ο προπονητής Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχουν τώρα τη δύσκολη αποστολή να βρουν άμεσα τον παίκτη που θα καλύψει το κενό στην κορυφή της επίθεσης. Ο Μεντιλίμπαρ έχει ήδη ξεχωρίσει ορισμένες περιπτώσεις παικτών και έχει κάνει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση, προκειμένου να προχωρήσουν οι επαφές με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.



Η αναζήτηση επιθετικού δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να βρει τον κατάλληλο παίκτη που θα ενισχύσει την ομάδα και θα προσφέρει τις λύσεις που χρειάζεται στην επιθετική γραμμή. Οι «ερυθρόλευκοι» εργάζονται εντατικά για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή το συντομότερο δυνατό, καθώς η ομάδα ετοιμάζεται για την έναρξη της νέας σεζόν.

Ο Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ ήταν μια από τις κύριες επιλογές για την ενίσχυση της επίθεσης, αλλά η προτίμησή του να συνεχίσει στην Πρέμιερ Λιγκ ανάγκασε τον Ολυμπιακό να στραφεί σε άλλες λύσεις. Η διοίκηση του συλλόγου δεν είναι διατεθειμένη να περιμένει τον Δανό ποδοσφαιριστή, και έτσι οι διαπραγματεύσεις με άλλους παίκτες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.



Η ομάδα του Πειραιά έχει δείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι μπορεί να κάνει σημαντικές μεταγραφές και να ενισχύσει το ρόστερ της με παίκτες υψηλού επιπέδου. Οι φίλαθλοι περιμένουν με ανυπομονησία την ανακοίνωση του νέου επιθετικού που θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα και θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του τη νέα σεζόν.

Η αποτυχία απόκτησης του Μπρέθγουεϊτ δεν πτοεί τον Ολυμπιακό, που συνεχίζει την αναζήτηση με πείσμα και αποφασιστικότητα. Οι επόμενες μέρες αναμένονται κρίσιμες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και την ενίσχυση της ομάδας, με στόχο να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.