Ads Top

«Ο Ολυμπιακός περιμένει τον Ελ Κααμπί να έρθει να υπογράψει»


Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, στον οποίο μετρούν αντίστροφα για την αναχώρηση για το βασικό στάδιο προετοιμασίας, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.



Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας μίλησε για την έντονη κινητικότητα που επικρατεί το τελευταίο τετραήμερο στους Πειραιώτες και στάθηκε κυρίως στην περίπτωση του Ελ Κααμπί, στον οποίο έχει μία προσφορά από αυτές που λέμε «δεν μπορεί να την αρνηθεί»!

Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν άμεσα τον Μαροκινό επιθετικό να έρθει στην Αθήνα και να υπογράψει νέο συμβόλαιο, αλλά εξακολουθούν να μην δημοσιοποιούν τίποτα, γιατί πρέπει πρώτα να δουν την υπογραφή του.



Για τις περιπτώσεις του Φορτούνη και του Μασούρα, είπε ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει σημαντικές προσφορές, αλλά ζητάει και άμεσα τις απαντήσεις των δύο αρχηγών της ομάδας, με τους δύο παίκτες να έχουν κρούσεις. 

Ο Φορτούνης, για παράδειγμα, εκτός από Αραβία και Τουρκία, έχει από MLS ακόμα και από Ρωσία, ενώ πάντα η ΤΡΑΜΠ παρακολουθεί την υπόθεση Μασούρα.



Τέλος, στη Γουϊνέα υποστηρίζουν πως ο Ολυμπιακός αρνήθηκε να δώσει άδεια στον Αγκιμπού Καμαρά να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, γιατί ο παίκτης δεν δέχθηκε να επεκτείνει το συμβόλαιό του, όπως του προτάθηκε. Κάτι τέτοιο, πάντως, δεν επιβεβαιώνεται από πλευράς Πειραιωτών.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.