Ads Top

Ανησυχία για τον Σταμάτη Γονίδη: Ακύρωσε την εμφάνισή του στο Κιλκίς - «Εδώ και πολύ καιρό ταλαιπωρούμαι από...»


Ο Σταμάτης Γονίδης αυτό το διάστημα πραγματοποιούσε διάφορες εμφανίσεις σε διάφορα σημεία της χώρας, όμως την Παρασκευή 26 Ιουλίου ακύρωσε την προγραμματισμένη του εμφάνιση στο Κιλκίς και ανησύχησε τους θαυμαστές του με την ανακοίνωσή του.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εξηγώντας πως δεν θα μπορέσει να πραγματοποιήσει κανονικά το live show του, καθώς αντιμετωπίζει ένα σημαντικό πρόβλημα με την υγεία του. 



Εδώ και καιρό ταλαιπωρείται από ιλίγγους και ως αποτέλεσμα αυτών είχε και ένα ατύχημα που τον επιβάρυνε ακόμη περισσότερο.

Η ανακοίνωση του Σταμάτη Γονίδη για την κατάσταση της υγείας του

«Αγαπητοί μου φίλοι εδώ και πολύ καιρό ταλαιπωρούμαι από ιλίγγους. Πριν μια εβδομάδα είχα μια πτώση στο μπάνιο και υποφέρω από φρικτούς πόνους στην μέση. Πίστευα πως με τις ενέσεις θα μπορούσα να βρίσκομαι στο Κιλκίς για μια εμφάνιση μου δυστυχώς ο πόνος δεν υποχωρεί. Πάντα είμαι συνεπής κι έκανα υπερπροσπάθεια να βρίσκομαι εκεί αύριο αλλά δεν τα καταφέρνω… Εύχομαι όταν συνέλθω να είμαι κοντά σας. Λυπάμαι για την αναστάτωση», έγραψε χαρακτηριστικά και αμέσως οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να του στείλουν τα περαστικά τους και να δείξουν την συμπαράστασή τους.



Πριν από λίγο καιρό είχε γίνει επίσης γνωστό πως ο τραγουδιστής χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο με το κοινό του να αγωνιά για εκείνον. Ο ίδιος λοιπόν μέσα από δηλώσεις που παραχώρησε στο Πάμε Δανάη τους περασμένους μήνες, φρόντισε να καθησυχάσει τον κόσμο αναφέροντας, πως είναι καλά και πως ταλαιπωρήθηκε από εκκολπώματα στο έντερό του.

«Είχα εκκολπώματα στο έντερο κι έμεινα κάποιες μέρες στο νοσοκομείο κάνοντας θεραπείες, αλλά τώρα είμαι καλά», είπε ο Σταμάτης Γονίδης.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.