Ads Top

«Έκλεισε» μεταγραφή ο ΠΑΟΚ!


Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Τόμας Κεντζιόρα, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιο του με την Ντιναμό Κιέβου και αναμένεται το βράδυ του Σαββάτου στο Χορστ της Ολλανδίας!

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε μια πολύ σημαντική εκκρεμότητα καθώς ο Τόμας Κεντζιόρα θα παραμείνει στο δυναμικό των πρωταθλητών!



Η Ντιναμό Κιέβου προσπάθησε να κάνει τη ζωή των ασπρόμαυρων δύσκολη, αξιώνοντας περίπου 1.000.000 ευρώ για να τον αποδεσμεύσει έξι μήνες πριν την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους.

Με τους χειρισμούς του παίκτη αλλά και του ΠΑΟΚ, δεδομένης της επιθυμίας του Ραζβάν Λουτσέσκου να παραμείνει, οι Ουκρανοί ενέδωσαν και αφήνουν ελεύθερο τον έμπειρο Πολωνό αμυντικό, ο οποίος μάζεψε από εχθές τα πράγματα του.



Το βράδυ του Σαββάτου ο Κεντζιόρα αναμένεται στο Χορστ της Ολλανδίας προκειμένου να ενταχθεί σε ρυθμούς προετοιμασίας, έχοντας συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για ένα συμβόλαιο τριετίας κοντά στο ένα εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε φωτογραφίσει την επιστροφή του «Κετζ» μετά το τέλος του πρώτου φιλικού, ενδεικτικό των θετικών μηνυμάτων που λάμβαναν από τον παίκτη ότι έρχεται το οριστικό deal με την Ντιναμό!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.