Ads Top

Αυτό είναι το συμβόλαιο του Μασούρα με τον Ολυμπιακό!


Η υπογραφή νέου τριετούς συμβολαίου του Γιώργου Μασούρα με τον Ολυμπιακό θα αποφέρει στον διεθνή επιθετικό περισσότερα από 2,2 εκατομμύρια ευρώ συνολικά, χωρίς σε αυτό το ποσό να υπολογίζονται τα αναλόγως ανταποδοτικά μπόνους επίτευξης στόχων.

Πέρασε από διάφορα στάδια, από πριν καν την αλλαγή του χρόνου, όποτε και ο Γιώργος Μασούρας έμπαινε στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, έχοντας έτσι το δικαίωμα να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.



Το έψαξε πολύ αποκλειστικά και μόνο για το εξωτερικό. Για την εμπειρία, για την αίσθηση περισσότερο. Η Μπόχουμ ήταν η πιο πιεστική ενδιαφερόμενη (και κάτι παραπάνω, από και ειδικά τον προηγούμενο Ιανουάριο) όλων.

Η αλλαγή προσώπων και καταστάσεων στους Βεστφαλούς στο τέλος της περασμένης σεζόν άλλαξε και το στάτους της υπόθεσης, χωρίς να καταλήξει σε συμφωνία.

Πόσα θα παίρνει ο Μασούρας



Για αλλού, οπουδήποτε αλλού, δεν υπήρχε η ανάλογη… ζέση από τον διεθνή επιθετικό. Και έτσι, έριξε ξανά γέφυρες με τον Ολυμπιακό πριν μερικές εβδομάδες, με την θετική ανταπόκριση των "ερυθρόλευκων" να αναθερμαίνει μια υπόθεση η οποία έδειχνε πως δεν θα μπορούσε να είχε συνέχεια.

Τελικά αυτή εξασφαλίστηκε με την υπογραφή του νέου συμβολαίου, το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες του SPORT24 θα διπλασιάσει τις απολαβές του 30χρονου άσου, ξεπερνώντας έτσι συνολικά στην τριετία τα 2,2 εκατ. ευρώ καθαρά, πόσο που δεδομένα αυξάνεται σημαντικά με τα προβλεπόμενα – και αναλόγως ανταποδοτικά – μπόνους κατάκτησης στόχων.



Συμφωνία με την οποία συνεχίζονται οι ανάλογες των κυπελλούχων του Conference League, όπου έτσι πρακτικά αναγνωρίζεται η σπουδαιότητα δομικών ποδοσφαιριστών του αγωνιστικού κορμού, όπως δηλαδή νωρίτερα έγινε με τις επεκτάσεις συμβολαίων, με σημαντική αναπροσαρμογή, των Πασχαλάκη και Τζολάκη.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.