Ads Top

Η πρώτη κίνηση Τορόντο Ράπτορς για Βεζένκοβ!


Oι Τορόντο Ράπτορς ανακοίνωσαν το ρόστερ τους για το επερχόμενο Summer League και από αυτό απουσιάζει το όνομα του Σάσα Βεζένκοφ.

Οι Τορόντο Ράπτορς γνωστοποίησαν τους 16 παίκτες που απαρτίζουν το ρόστερ τους για το Summer League του NBA, από το οποίο λείπει το όνομα του Σάσα Βεζένκοφ.



Ο Βούλγαρος φόργουορντ τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να γυρίσει σε αυτόν μόλις λυθεί και επίσημα η συνεργασία του με την ομάδα του Καναδά, που δεν σκοπεύει να έχει τον παίκτη δυσαρεστημένο.

Αυτή η εξέλιξη θα πρέπει να θεωρείται θετική για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, καθώς συνήθως όταν μια ομάδα παίρνει κάποιον παίκτη τον οποίο θέλει να δει τον δηλώνει στο Summer League.



Ο ίδιος έχει πάρει την απόφαση να μη συνεχίσει στο NBA, μετά την περσινή του σεζόν στο Σακραμέντο και έτσι οι Καναδοί δεν τον συμπεριέλαβαν στη λίστα των παικτών τους για τις αναμετρήσεις του Summer League.

Στο ρόστερ βρίσκονται ο Γκρέιντι Ντικ, το περυσινό Νο13 του Draft, καθώς και ο Τζακόμπι Γουόλτερ που επιλέχθηκε φέτος στο Νο19.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.