Ads Top

Τον εξαφάνισαν: Κανείς δεν είδε τον Αντετοκούμπο με την Ελληνική σημαία, ο λόγος που τον “έσβησε” ο σκηνοθέτης


Η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 ολοκληρώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, 26 Ιουλίου, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό θέαμα που κατόρθωσε να κεντρίσει το ενδιαφέρον παρ’ όλη την έντονη βροχόπτωση που επικρατούσε.

Οι διοργανωτές από τη Γαλλία, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, παρουσίασαν μια θεαματική τελετή που σημείωσε μια πρωτοποριακή καινοτομία: για πρώτη φορά στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων, η τελετή δεν πραγματοποιήθηκε σε κάποιο παραδοσιακό στάδιο, αλλά διεξήχθη στους δρόμους του Παρισιού, με κεντρικό σκηνικό τον ποταμό Σηκουάνα.



Οι αθλητές από τις 206 χώρες που συμμετέχουν στην 33η Ολυμπιάδα έλαβαν μέρος σε μια ασυνήθιστη παρέλαση, η οποία πραγματοποιήθηκε πλέοντας επί του Σηκουάνα, προσφέροντας μία ιδιαίτερη και εντυπωσιακή εικόνα. 

Παράλληλα, το πρόγραμμα εμπλουτίστηκε με ποικιλία καλλιτεχνικών δράσεων που περιλάμβαναν μόδα, χορό και μουσική, καθιστώντας την τελετή μία πολύπλευρη γιορτή.



Η ελληνική αποστολή, παραδοσιακά είναι η πρώτη που εισέρχεται στην τελετή, ξεχώρισε με τους σημαιοφόρους Γιάννη Αντετοκούνμπο και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. 

Ωστόσο, παρά την εξέχουσα παρουσία του διακεκριμένου μπασκετμπολίστα, τα πλάνα που επέλεξε ο Γάλλος σκηνοθέτης για την τηλεοπτική μετάδοση φαίνεται να απέκρυψαν τη συμμετοχή του Αντετοκούνμπο, κάτι που προκάλεσε αρνητικά σχόλια και αντιδράσεις από χρήστες των κοινωνικών δικτύων.

Τα σχόλια των χρηστών:






Λίγα λεπτά αφότου η ελληνική αποστολή έκανε την είσοδό της στην τελετή και μετά την αναγνώριση του σκηνοθετικού σφάλματος, η ΕΡΤ αποφάσισε να παρέμβει προβάλλοντας δικά της πλάνα από την ελληνική συμμετοχή. Μέσα από τα εν λόγω πλάνα, κατέστη σαφές το παρουσιαστικό των δύο σημαιοφόρων, Γιάννη Αντετοκούνμπο και Αντιγόνης Ντρισμπιώτη, οι οποίοι κρατούσαν με υπερηφάνεια την ελληνική σημαία, αποκαθιστώντας έτσι την «αδικία» που είχε προκύψει από την αρχική τηλεοπτική κάλυψη.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.