Ads Top

Κύριος, τίμησε την μητέρα του: Η κίνηση Γιώργου Αγγελόπουλου στη Σκιάθο μετά τον θάνατό της


Κύριος, τίμησε την μητέρα του: Η κίνηση Γιώργου Αγγελόπουλου στη Σκιάθο μετά τον θάνατό της

Σε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα “ανοίχτηκε” η οικογένεια του Γιώργου Αγγελόπουλου αφού όπως ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η σύζυγος αυτού, Δήμητρα Βαμβακούση, εκείνη και ο μια φορά νικητής του Survivor δημιούργησαν μια Airbnb βίλα στη Σκιάθο και θα απασχοληθούν και με τον τουρισμό!



Το όνομα της βίλας είναι Ουρανία, όπως ακριβώς ήταν και το όνομα της μαμάς του Γιώργου Αγγελόπουλου που έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα της ημέρας που εκείνος και η αγαπημένη του θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά και όπως ακριβώς θα βαπτιστεί η μικρή τους κόρη, σε λίγο καιρό. Βασικά η μικρή θα πάρει δυο ονόματα, Ουρανία από την γιαγιά της και Μαρία από την Παναγιά.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Βαμβακούση στα stories της για την βίλα δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες για το καλοκαίρι, παρά μόνο τρεις συγκεκριμένες εβδομάδες καθώς χωρίς καμία διαφήμιση από αυτούς – που είναι και επώνυμα πρόσωπα – ο χώρος σημείωσε πολλές κρατήσεις πράγμα που τους αποδεικνύει ότι έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά.



Στην Σκιάθο, τόπο καταγωγής του απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους ο Γιώργος Αγγελόπουλος μαζί με την Δήμητρα Βαμβακούση και την 5 μηνών κόρη τους.

Ο 42χρονος επιχειρηματίας και η 28χρονη καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής θα παραμείνουν όλο το καλοκαίρι στο νησί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του OK! ετοιμάζουν τη βάφτιση της κόρης τους στην Σκιάθο.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση έχουν αποφασίσει η κόρη τους να πάρει το διπλό όνομα Ουρανία – Μαρία – της μητέρας του Ντάνου και της Παναγίας αντίστοιχα. Η βάφτιση αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο στο νησί των Σποράδων.






Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.