Ads Top

Δυστυχώς μόλις «μαθεύτηκε» για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα


Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, αναφέθηκε στην κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος παραμένει νοσηλευόμενος μετά το έμφραγμα που υπέστη στις 28 Μαρτίου κατά τη διάρκεια των προβών για το σόου στο οποίο συμμετείχε.

Μιλώντας στο MEGA, η κ. Παγώνη σημείωσε: «Είναι μια δύσκολη περίπτωση, το έχω πει από την αρχή. Παλεύει όσο αντέχει, τώρα έχει βγει από τη ΜΕΘ, είναι στη ΜΑΦ, αντιδρά στα επώδυνα ερεθίσματα. Η κατάσταση παραμένει σταθερή» και προσέθεσε: «αυτές οι περιπτώσεις θέλουν μεγάλο χρονικό διάστημα.



Ήδη είναι 3 μήνες, από Σεπτέμβρη θα δούμε τι θα γίνει. Ευτυχώς στη ΜΑΦ μπορεί να έρχεται σε επικοινωνία με τους δικούς του. Είναι η ίδια κλινική κατάσταση με τις επιπλοκές που είχε από την αρχή. Αυτές παλεύει μαζί με την ιατρική ομάδα. Ευχόμαστε όλοι να πάνε όλα καλά», συμπληρώνει.

Ραγδαίες εξελίξεις για τον Δημήτρη Κόκοτα μετά από 3 μήνες νοσηλείας: «Η κόρη του περιμένει τον μπαμπάς της...»



Τα τελευταία νέα για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Δημήτρης Κόκοτας, έπειτα από 3 μήνες που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Τα νεότερα μετέφερε η Ματίνα Παγώνη σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Super Κατερίνα» ενώ η αδελφή του τραγουδιστή, Έλλη Κόκοτα, ανέφερε πως η οικογένειά του περιμένει να επιστρέψει στο σπίτι.



«Ο Δημήτρης είναι αγαπητός και φάνηκε. Η κατάστασή του είναι σταθερή. Από ην αρχή είχε επιπλοκές που τις παλεύει. Η οικογένειά του τον βλέπει περισσότερες ώρες. Χρειάζεται αρκετός χρόνος. Βρίσκεται στη μονάδα αυξημένης φροντίδας», είπε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

«Εύχομαι να πάει κάποια στιγμή σπίτι του με την οικογένειά του. Νομίζω ότι συνεχίζει να δίνει τη μάχη του, πιστεύω από Σεπτέμβρη θα είναι καλύτερα», συμπλήρωσε στα λεγόμενά της για τον τραγουδιστή.

Από τη μεριά της, η αδελφή του Δημήτρη Κόκοτα ανέφερε: «Θα παραμείνει για αρκετό καιρό στο νοσοκομείο και ευχόμαστε να πάει καλύτερα. Θα μας πουν πότε θα επιστρέψει. Πηγαίνουμε κάθε μέρα και τον βλέπουμε. Η ανιψιά μου περιμένει τον μπαμπάς της».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.