Ads Top

Αυτόν "διώχνει" από τον Ολυμπιακό η έλευση του Βεζένκοφ!


Δημοσίευμα από το εξωτερικό αναφέρει ότι ο Ερυθρός Αστέρας έχει συμφωνήσει, ήδη, με τον παίκτη των Πειραιωτών.

Θέμα χρόνου θεωρούν στη Σερβία την επιστροφή του Φίλιπ Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα μετά την επικείμενη επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό.



«Παρότι ο Πετρούσεφ έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, είναι ξεκάθαρο πως δεν χωρά στο σύστημα του Μπαρτζώκα», αναφέρει η σερβική Mozzart Sport και προσθέτει: «Ο Βεζένκοφ θα είναι αναμφισβήτητα το βασικό 4άρι και ο Πετρούσεφ θα είναι αναπληρωματικός. Ο Ερυθρός Αστέρας έχει μεγάλη επιθυμία να τον αποκτήσει εδώ και μήνες.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Νεμπόισα Τσόβιτς, ήδη συναντήθηκε μαζί του στην αρχή της προετοιμασίας της Σερβίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ωστόσο έπρεπε να περιμένουν να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Βεζένκοφ για να ξέρει ο Πετρούσεφ τι θα κάνει.



Όλα δείχνουν πως ο Πετρούσεφ θα κλείσει τον κύκλο των μεταγραφών του Ερυθρού Αστέρα. Θα πρέπει όμως, από τη στιγμή που ο Βεζένκοφ ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό, να συμφωνήσουν οι δύο αδερφοποιημένες ομάδες για την αποζημίωση, καθώς ο Πετρούσεφ έχει συμβόλαιο».

Υπενθυμίζεται ότι ο ατζέντης του Πετρούσεφ, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, διέψευσε χθες τα σενάρια περί συμφωνίας για τον Πετρούσεφ, ωστόσο πρόσθεσε πως «… δεν υπάρχουν συζητήσεις και δεν θα γίνουν μέχρι ο Ολυμπιακός να αποκτήσει παίκτη στη θέση ‘4’».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.