Ads Top

Τον "τελείωσε" ο Μαρινάκης για Ολυμπιακό - Αυτόν έδιωξε


Σημαντικές είναι οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό τις τελευταίες ημέρες, καθώς οι Πειραιώτες ψάχνουν για παίκτης στο μεταγραφικό παζάρι που μπορούν να έρθουν και να κάνουν τη διαφορά στην ομάδα.

Μια ενδιαφέρουσα πληροφορία από το ρεπορτάζ τού Ολυμπιακού έφτασε στα αυτιά μας, καθώς υπάρχουν φωνές που αναφέρουν ότι η περίπτωση του Μπεν Γεντέρ δεν έχει κλείσει για τον Ολυμπιακό! 



Οι Πειραιώτες θέλουν έναν ακόμα σέντερ φορ για να καλύψει τις ανάγκες της θέσης με τον Ελ Κααμπί και, όσο δεν υπογράφει ο πρώην άσος της Μονακό, τόσο παραμένει ανοιχτή η έλευσή του στην Ελλάδα. Αυτό υπάρχει ως πληροφορία.

Να κάνουμε, όμως, και μια εκτίμηση; Ο Ολυμπιακός ναι μεν χρειάζεται έναν δεύτερο επιθετικό επίπεδου, αλλά με δεδομένο ότι ο Ελ Κααμπί αγγίζει σχεδόν τα 2,5 εκατ. ευρώ κασέ (έχει 2,3 που με τα μπόνους μπορεί να φτάσει το 2,8-2,9), δεν υπάρχει περίπτωση η ομάδα να δώσει 5+ εκατ. ευρώ για το επιθετικό της δίδυμο. Αυτά είναι πάρα πολλά λεφτά και δεν έχουν σχέση με την ελληνική πραγματικότητα.



Σαφώς και η ομάδα χρειάζεται έναν Αχμέντ Χασάν, τόσο ως σωματότυπο (ψηλό, που να μπαίνει στο δεύτερο ημίχρονο και να ξεκλειδώνει άμυνες) που να μην γκρινιάζει επειδή κάθεται στον πάγκο, αλλά και με παρόμοιο κασέ. Ο Μπεν Γεντέρ δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει με συμβόλαιο μικρότερο των 2,5 εκατ. ευρώ. 

Πάνω κάτω-κάτω, δηλαδή, τόσα που ζητούσε και ο Μπρεθγουέιτ από τον Ολυμπιακό και, παρά το γεγονός ότι ήρθε στην Ελλάδα, δεν έδειξε ποτέ την πρόθεση να υπογράψει. Διαρκώς έβρισκε μια δικαιολογία, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει εκνευρισμό στους Ερυθρόλευκους. Αν και στη δική του περίπτωση είχε παρθεί η απόφαση για νέα υπέρβαση και συμβόλαιο κοντά στα 2,5 εκατ. ευρώ. Αλλά όπως είπαμε αυτές οι αναβολές προκάλεσαν εκνευρισμό και, όταν το έμαθε ο Μαρινάκης, αποφάσισε να διώξει τον Δανό από τις συνομιλίες με την ΠΑΕ.



Ξέρετε ποιος άλλος δεν έχει μέλλον στον Ολυμπιακό; Ο Φώτης Κίτσος! Tόσο γιατί ο Αποστολόπουλος έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις στον Μεντιλίμπαρ και φαίνεται να κλειδώνει τη θέση Νο3 του αριστερού μπακ. Και λέμε τη θέση Νο3 γιατί η θέση Νο2 θα καλυφθεί από τον Ρίτσαρντς, όταν αποχωρήσει από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Με αποτέλεσμα ο Κίτσος να έχει ξεκινήσει τις επαφές με άλλες ομάδες για να αποχωρήσει και, ήδη, να έχει περάσει από δοκιμαστικά στη Γερμανία. Σε ομάδα που βρίσκεται ήδη άλλος Έλληνας παίκτης. Αλλά δεν τον πήραν...
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.