Ads Top

Αποκάλυψη από Ισπανία: Αυτός είναι η επόμενη μεταγραφή του Ολυμπιακού


Στο αεροπλάνο βάζουν τον Ντάνι Γκαρθία οι Βάσκοι. Για τον Ολυμπιακό και τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Δεδομένη θεωρούν οι Βάσκοι την μετακίνηση του Ντάνι Γκαρθία στον Ολυμπιακό του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Πριν από λίγο ένα από τα μεγαλύτερα Μέσα, της χώρας των Βάσκων (El Correo) έγραψε πως υπάρχει οριστικό deal. 



Και βάζει τον 34χρονο στο αεροπλάνο για την Ελλάδα προκειμένου να τελειώσει την μετακίνηση του εδώ. Ταξίδι που λογικά θα πρέπει να γίνει προς το τέλος της εβδομάδας αν σκεφτεί κανείς ότι την επόμενη ξεκινά η προετοιμασία των Πειραιωτών.

Γιατί ενεργοποιήθηκαν οι Βάσκοι εκ νέου για μια υπόθεση που ουσιαστικά έχει πάρει καιρό τώρα τον δρόμο της; Διότι το πρωί γράφτηκε πως η Βαλένθια μπήκε σφήνα για τον 34χρονο. Για να αποσπάσει εκείνη την υπογραφή του. 



Ο Ολυμπιακός όμως από την προηγούμενη εβδομάδα όταν και οριστικοποιήθηκε η αποχώρηση του Βιθέντε Ιμπόρα έχει κάνει τα… κουμάντα του. Με τον αγαπημένο αρχηγό του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, από την κοινή θητεία τους στην Εϊμπάρ (105 συμ υπό τις οδηγίες του 63χρονου, πάντα σαν αρχηγός). Και είναι αμοιβαία τα αισθήματα με αποδείξεις.

Ο Ντάνι Γκαρθία τον περασμένο Νοέμβρη σαν αρχηγός της Αθλέτικ Μπιλμπάο τα έβαλε με τη διοίκηση της Σεβίλλης για την απόλυση του Μεντιλίμπαρ –«δεν θα βρουν άλλον σαν αυτόν και φαίνεται ήδη στα αποτελέσματα τους» και που το 2019 είχε υποστηρίξει πως έξω από το γήπεδο της Εϊμπάρ θα πρέπει να υπάρχει άγαλμα του προπονητή του Ολυμπιακού. «Ποτέ ξανά η Εϊμπάρ δεν έπαιξε τόσο καλά, όσο με εκείνον στον πάγκο» είπε.





Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.