Ads Top

Γέννησε η Ιλάειρα Ζήση


Νωρίτερα σήμερα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δημοσίευσε ένα βίντεο στο προφίλ του στο Instagram όπου ήταν με την Ιλάειρα Ζήση στο μαιευτήριο και μετρούσαν αντίστροφα για να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι. Λίγη ώρα αργότερα, η σύζυγος του γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος με φωτογραφία μέσα από το χειρουργείο λίγα λεπτά αφότου γεννήθηκε η μικρή Ιωάννα - Μελωδία, όπου θα είναι το όνομα που αποφάσισαν να την βαφτίσουν.

Η φωτογραφία Ζήση - Μαυρίκιου με το νεογέννητο

Στην φωτογραφία φαίνεται η Ιλάειρα Ζήση ξαπλωμένη να κρατάει το νεογέννητο κοριτσάκι της στην αγκαλιά της, ενώ από πάνω της ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ποζάρει με τους γιατρούς της.

Να τους ζήσει!


«Αυτό που θα νιώσουμε εκείνη την ώρα δεν περιγράφεται. Είμαι πολύ χαρούμενος που αποφάσισε να γεννήσει φυσιολογικά και να το ζήσουμε όλο αυτό. Εννοείται ότι θα είμαι στον τοκετό, λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή; Στην Κύπρο θα γεννήσουμε, αλλά Ελλάδα θα βαφτίσουμε. Οι νονοί είναι ένα κυπριακό ζευγάρι, ο Ευθύμιος Δίπλαρος ένας Κύπριος πολιτικός, και η Αργυρώ Ροτσίδου, η σύζυγός του, είναι οικογενειακοί μας φίλοι χρόνια. Έχουν και παιδιά, είναι άνθρωποι που έχουν περάσει πάρα πολλά στη ζωή τους, τους θέλαμε για να αγκαλιάσουν το παιδάκι.

Δεν διαλέξαμε ανθρώπους της σόουμπιζ, επειδή σε αυτόν τον χώρο έχω μάθει ότι σήμερα μπορεί να είμαστε μια ωραία παρέα και να τα λέμε και αύριο το πρωί να αλλάξει κάτι, δεν ήθελα, φοβόμουν λίγο. Όλα αυτά τα χρόνια μου έχει συμβεί πολλές φορές να είμαι κοντά με έναν άνθρωπο και μετά να τον ακούσω να λέει μιλάει με απίστευτα λόγια», έχει εξομολογηθεί ο Μαυρίκιος Μαυρικίου σε συνέντευξη του για το θαύμα που έζησε πριν από λίγα λεπτά.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.