Ads Top

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Έτσι τελειώνει η θρυλική σειρά του ALPHA


Κανένας τηλεθεατής δεν περιμένει τέτοιο φινάλε

Για το τέλος της αγαπημένης σειράς του ALPHA «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» μίλησε μεταξύ άλλων στη νέα του συνέντευξη στο περιοδικό MΥtv και τη δημοσιογράφο Μαίρη Καράμπελα ο Τόλης Παπαδημητρίου.



«Η ‘Μουρμούρα’ τόσα χρόνια παρουσίαζε τι συνέβαινε μέσα σε οικογένειες, αγαπήθηκε από οικογένειες και έγινε για εμάς οικογένεια. Ήταν πολύ συγκινητικό αυτό που βιώσαμε στο τελευταίο γύρισμα. Το δικό μας ζευγάρι γύρισε τις τελευταίες σκηνές και κλείσαμε το σετ. Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω εμπεδώσει ακόμη ότι η σειρά τελείωσε», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Η ‘Μουρμούρα’ είναι οικογένεια αλλά και ένας σημαντικός σταθμός της επαγγελματικής μου πορείας. Απέκτησα φιλίες μέσω αυτής της δουλειάς και βρήκα βήμα για να εκφραστώ ως καλλιτέχνης και δημιουργός».



Όσο για το φινάλε της σειράς ύστερα από 11 ολόκληρα χρόνια παρουσίας στον ALPHA; Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως το τέλος θα είναι… γλυκόπικρο και ίσως όχι αυτό που περιμένουν οι περισσότεροι τηλεθεατές, κάνοντας λόγο γι αμία πολύ ωραία ανατροπή.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Στο φινάλε θα δούμε μια πολύ ωραία ανατροπή. Το τέλος της ‘Μουρμούρας’ θα είναι γλυκόπικρο και θα έχει μία δόση σουρεαλισμού».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.