Ads Top

Είπε μόνο 7 λέξεις: «Ράγισαν» κι οι πέτρες με τα πρώτα λόγια της συντρόφου της Ντέμης Γεωργίου, μία μέρα μετά την κηδεία


Ο απροσδόκητος θάνατος της πρώην παίκτριας του MasterChef, Ντέμης Γεωργίου, έχει προκαλέσει σοκ και βαθιά θλίψη, με τον θάνατό της να σημειώνεται το πρωί της Δευτέρας, 22 Ιουλίου. 

Η γνωστή σεφ υπέστη μία σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη και μεταφέρθηκε από την Πάρο στην Αθήνα, όπου πάλεψε σθεναρά για τη ζωή της. Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των ιατρών, δεν κατάφερε να ξεπεράσει το σηπτικό σοκ που της κόστισε τη ζωή.



Οι συγγενείς και οι φίλοι της Ντέμης Γεωργίου έχουν βυθιστεί σε αβάσταχτο πένθος, ειδικότερα η σύντροφός της, Μαριαλένα Ξηρομερίτη, με την οποία η σεφ είχε προγραμματίσει να ενωθεί σύντομα με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Μετά την ολοκλήρωση της κηδείας της Ντέμης Γεωργίου στην Αθήνα, η Μαριαλένα Ξηρομερίτη επέστρεψε στην Πάρο, όπου διατηρούσαν από κοινού την επιχείρησή τους. 



Μάλιστα, η σύντροφος της εκλιπούσας έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καταγράφοντας τα συναισθήματά της και τιμώντας τη μνήμη της αγαπημένης της.

Η ίδια φωτογράφισε μια άδεια καρέκλα στην βεράντα του σπιτιού τους και έγραψε: «Και κάπως έτσι η καρέκλα έμεινε άδεια. Είναι πράγματι αντίο».



Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.