Ads Top

Αυτόν θέλει στο «5» ο Αταμάν!


Τη μεταγραφή που θα κάνει τον Παναθηναϊκό… ανίκητο αναζητά ο Εργκίν Αταμάν και ένα όνομα που ακούστηκε αναμένεται να κάνει το «τριφύλλι» πανίσχυρο.

Μια ακόμη μεγάλη μεταγραφική κίνηση ετοιμάζει ο Παναθηναϊκός ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς και ο κόουτς Αταμάν εστιάζει στην έλευση ενός πενταριού που θα καλύψει τα κενά που υπήρχαν στους «πράσινους».



Μετά τη μεταγραφή του Λορέντζο Μπράουν στο «τριφύλλι», ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλει να φέρει ακόμη έναν ψηλό που θα κάνει την ομάδα του ισχυρό φαβορί για την back-to-back κατάκτηση της Euroleague.

Από τους ψηλούς που υπάρχουν στο προσκήνιο, το όνομα του Λετονού NBAer, Mπέρτανς είναι αυτό που ξεχωρίζε, όμως δεν είναι το μοναδικό. Συγκεκριμένα, ο πολύπειρος σέντερ, Τζαβάλ ΜακΓκί θα αποτελούσε ιδανική λύση για τον Παναθηναϊκό, όπως ο Αταμάν αναζητά έναν παίκτη με ευρωπαϊκή εμπειρία, όπως είναι ο Ουσμάν Γκαρούμπα, ο οποίος όμως φαίνεται πως θα απορρίψει ένα τέτοιο σενάριο.



Ο κατάλληλος στη λίστα για το νέο σέντερ των «πρασίνων» είναι ο αδερφός του Χουάντσο, Γουίλι Ερνανγκόμεθ, ο οποίος όμως έχει συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα και δεν είναι εύκολο να το «σπάσει» και να αποχωρήσει.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.