Ads Top

Μαριλίτα Λαμπροπούλου… τέλος: Μαζί με την 46χρονη Μαρίνα Καλογήρου, ο Δημήτρης Λάλος, είναι ζευγάρι στη νέα σειρά;


Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου δεν θα πρωταγωνιστήσει τελικά στη νέα σειρά του Alpha «Τιμωρός», στο πλευρό του Δημήτρη Λάλου, καθώς συμπρωταγωνίστριά του θα είναι η Μαρίνα Καλογήρου.


Μάλιστα, πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας το teaser της σειράς, στο οποίο ένας μαύρος λύκος, σε ένα καθηλωτικό κοντινό πλάνο, γυρίζει το κεφάλι απότομα αιφνιδιάζοντάς μας και καρφώνει το βλέμμα στο θήραμά του.

Είναι έτοιμος να επιτεθεί, όταν σε ένα extreme close up, τα μάτια του γίνονται μάτια ανθρώπινα, μάτια που «παγώνουν» στην οθόνη, αποφασισμένα να πάρουν εκδίκηση.



Το teaser της σειράς “Τιμωρός”, με εικόνα αφοπλιστική και με sound effects, τα οποία δημιουργούν ένα υπόκωφο ηχητικό περιβάλλον, δίνουν μια διαφορετική προσέγγιση στον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα. Ο ήρωας βρίσκεται ένοχος για κάτι που δεν έκανε, αλλά πλήρωσε ακριβά γι αυτό.

Η αθωότητα των νεανικών του χρόνων δίνει τη θέση της στη σκληρότητα και τον πόθο να εκδικηθεί αυτούς που τον πρόδωσαν, που κατέστρεψαν τη ζωή του. Μέσα από αυτή τη συνειδητότητα οδηγείται σε σκοτεινές ατραπούς, επιστρέφει στα αρχέγονα ένστικτα κι έρχεται πρώτη φορά αντιμέτωπος πρόσωπο με πρόσωπο με το άγριο στοιχείο της προσωπικότητάς του.



Παίρνει το ηθικό δίκαιο στα χέρια του και ξεκινάει μια αναζήτηση αυτών των οποίων των έβλαψαν, με στόχο την απόλυτη τιμωρία τους. Ο μόνος λόγος για να ζήσει είναι η εκδίκηση.

Πρόκειται για μία πρωτότυπη σύγχρονη δραματική σειρά, σε πρωτότυπο σενάριο του Γιώργου Κόκουβα και σκηνοθεσία Μιχάλη Κωνσταντάτου.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου δεν θα πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Alpha “Τιμωρός”


Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης θα υποδυθεί έναν πολύ χαρακτηριστικό ήρωα, ενώ στον ομώνυμο ρόλο θα δούμε τον Δημήτρη Λάλο, με πρωταγωνιστές τους Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Λάζαρο Γεωργακόπουλο και Μαρίνα Καλογήρου και όχι τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου, όπως είχε διαρρεύσει.

Ο Μάρκος στα 20 του χρόνια νόμιζε ότι τα είχε όλα, αλλά όλοι όσους εμπιστευόταν, του στέρησαν τα πάντα. Τώρα ήλθε η δική του σειρά να απαντήσει.

Ο «Τιμωρός» του Alpha θα αποτελείται από 70 επεισόδια και θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, στην prime time του καναλιού.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.