Ads Top

Οι 4+1 υποψήφιοι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στην κλήρωση των πλέι οφ του Champions League!


Αν γίνει αυτό, ο ΠΑΟΚ θα μετάσχει στην κλήρωση στη μία το μεσημέρι της Δευτέρας στη Νιόν για τα πλέι οφ του Champions League από το γκρουπ των πέντε ισχυρών ως ζευγάρι βεβαίως με τη Μάλμε, την οποία θα πρέπει να αποκλείσει στον τρίτο προκριματικό.

Οι τέσσερις βέβαιοι από τώρα υποψήφιοι αντίπαλοί του θα είναι η πρωταθλήτρια Τουρκίας Γαλατασαράι (ενδεχομένως η χειρότερη δυνατή επιλογή για τον Δικέφαλο) και τρία ζευγάρια του τρίτου προκριματικού.



Το πέμπτο μπαλάκι με τους υποψήφιους αντίπαλους του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Champions League θα έχει το όνομα της πρωταθλήτριας Ελβετίας, Γιουνγκ Μπόις, αν η Μακάμπι Τελ Αβίβ αποκλείσει το βράδυ της Τετάρτης την πρωταθλήτρια Ρουμανίας FCSB (Στεάουα) μετά το 1-1 στο πρώτο ματς στο Βουκουρέστι.

Αν η Μακάμπι Τελ Αβίβ αποκλειστεί, τότε οι Γιουνγκ Μπόις θα ανέβουν στο γκρουπ των πέντε ισχυρών και στους υποψήφιους αντιπάλους του ΠΑΟΚ θα προστεθεί ένα ακόμα ζευγάρι του τρίτου προκριματικού, το ζευγάρι Στεάουα – Σπάρτα Πράγας!



ΟΙ 5 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ

-Γαλατασαράι
-Καραμπάγκ-Λουντογκόρετς (που λογικά θα αποκλείσει αύριο την Ντινάμο Μινσκ μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα)
-Σλόβαν Μπρατισλάβας – ΑΠΟΕΛ
-Μπόντο Γκλιμτ – Γιαγκελόνια (δεδομένη η πρόκριση και των δυο μετά τα πρώτα ματς)
-Και Γιουνγκ Μπόις ή το ζευγάρι Στεάουα – Σπάρτα Πράγας

Ως ισχυρός στα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ αποκλείεται να συναντήσει στα πλέι οφ την πρωταθλήτρια Κροατίας, Ντινάμο Ζάγκρεμπ, τον πρωταθλητή Σερβίας, Ερυθρό Αστέρα, την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας Φερεντσβάρος (ως ζευγάρι με τη Μίντιλαντ) και τη Μακάμπι Χάιφα ή τους Γιουνγκ Μπόις (αν αποκλειστεί η πρωταθλήτρια Ισραήλ από τη Στεάουα).



Σε αντίθεση με την ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ θα είναι στην κλήρωση της Δευτέρας ακόμα και στο απευκταίο σενάριο που αποκλειστεί από την Μπόρατς Μπάνια Λούκα. Ως ζευγάρι με την Κλάκσβικ από τα Φαρόε θα μπει στην κλήρωση των πλέι οφ του Europa ως ισχυρός και στην κλήρωση του Conference League (όχι στο main path της ΑΕΚ, αλλά στο ειδικό γκρουπ των αποκλεισμένων πρωταθλητών) με τον συντελεστή της Κλάκσβικ.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.