Ads Top

Αγνώριστος, γκρίζα μαλλιά: Δες πως είναι σήμερα ο «Χλέμπουρας» 24 χρόνια μετά το «Κων/νου & Ελένης»


Δεν θα τον αναγνώριζε ούτε η Βλαχάκη στα 64 του

O Γιώργος Βουλτζάτης, ακόμα και αν δεν μπορείς πάντα να θυμηθείς το όνομά του, είναι ένας ηθοποιός του οποίου τους ρόλους, το παίξιμό τους και το στυλ του χαρακτήρα που υποδύθηκε, δε θα τους ξεχάσεις ποτέ. 



Έχει πάντα κάτι ξεχωριστό και ιδιαίτερο, δύσκολο να πεις ότι σου θυμίζει κάποιον άλλο ηθοποιό και αυτό το στοιχείο του τον έκανε τόσο αγαπητό στο κοινό από τις σειρές που συμμετείχε.

Ήταν μέρος του βασικού καστ σε σειρές όπως η Βότκα Πορτοκάλι του ΑΝΤ1 και το Κάτω Παρτάλι του Mega, η οποία είναι και η τελευταία σειρά που εμφανίστηκε πριν σχεδόν 10 χρόνια.



Όμως είναι μία άλλη σειρά, στην οποία συμμετειχε και λόγω των ατέλειωτων επαναλήψεών της, φέρνει την εικόνα του ηθοποιού πιο συχνά στη μικρή μας οθόνη.

Ο Γιώργος Βουλτζάτης έπαιξε έναν μικρό αλλά πολύ χαρακτηριστικό ρόλο ως …Χλέμπουρας κάνοντας γκεστ σε ένα μόνο επεισόδιο του Κων/νου και Ελένης. Όμως αυτό αρκούσε για να γράψει τηλεοπτική ιστορία, να γίνει meme, ακόμα και καρτούν για merchandise.

@stathispapadopou @Βουλα @EiriniPapadopoulou @Stathis7 @vania🇬🇷🦅R730🦅🇬🇷✌️ @Γιώτα Χατζ ♬ πρωτότυπος ήχος - Stathis_Papadopoulos


Oι ατάκες του, ο χαρακτήρας του ρόλου αλλά και ο τρόπος που τον απόδωσε ο ηθοποιός έμειναν αξέχαστα στους φαν της σειράς. Όμως ο χρόνος πέρασε και η πραγματικότητα είναι αμείλικτη. Ο ηθοποιός κάνει πια πολύ σπάνιες εμφανίσεις, ενώ απέχει σχεδόν μία δεκαετία από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Ένας άλλος ηθοποιός, ο Στάθης Παπαδόπουλος, συνάντησε τον Γιώργο Βουλτζάτη τυχαία στο κέντρο της Αθήνας και του ζήτησε να πει στην κάμερα τη χαρακτηριστική ατάκα από το «Κάτω Παρτάλι». Το βίντεο ανέβηκε στο TikTok και δείχνει τον 64χρονο πλέον ηθοποιό, φανερά αδυνατισμένο, να λέει την ίδια ατάκα που έλεγε ως Γιακουμής για τον έρωτα της ζωής του, στην πρόωρα κομμένη σειρά του Mega.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.