Ads Top

«Παγιδευμένοι»: Οι 2 ηθοποιοί που αποχώρησαν την Α Σεζόν και ο βασικός πρωταγωνιστής που είχε ζητήσει να αποχωρήσει


Δεν ήταν μόνο ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ 

Οι «Παγιδευμένοι» ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Τρίτης (02/07) βάζοντας οριστικό τέλος στη σειρά, παρά τα σενάρια που την ήθελαν να συνεχίζει με τρίτη σεζόν σ'άλλο κανάλι και με άλλους ηθοποιούς.



Πολλοί έχουμε κατηγορήσει τον Πέτρο Λαγούτη και την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ αλλά τελικά φαίνεται πως εκείνοι ήταν που είχαν το θάρος να πάρουν την δύσκολη απόφαση και να αποχωρήσουν. Δεν ήταν όμως οι μόνοι ηθοποιοί που είχαν πρόβλημα και δεν ήθελαν να συνεχιστεί η σειρά.

Πρόσφατα ο Πέτρος Λαγούτης σε τηλεοπτική εκπομπή τόνισε πως περνούσαν πολύ άσχημα στα γυρίσματα και δεν άντεχαν άλλο να ζουν όλο αυτό. Πολλοί κατηγόρησαν τον ίδιο και την σύντροφό του, όμως η αλήθεια φαίνεται να είναι διαφορετικό. Κι αυτό διότι από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα ακούσαμε αρκετές φήμες για ηθοποιούς που είχαν ζητήσει να αποχωρήσουν και δύο εξ' αυτών μάλιστα το έκαναν.



«Παγιδευμένοι»: Οι δύο ηθοποιοί που αποχώρησαν στο φινάλε του Α Κύκλου και ο ένας βασικός πρωταγωνιστής που είχε ζητήσει να αποχωρήσει

Πάμε τώρα στην αποκάλυψη! Ποιοι ήταν οι δύο ηθοποιοί που αποχώρησαν στο τέλος του Α κύκλου χωρίς να είναι προγραμματισμένο να φύγουν; Η πρώτη ήταν η αδελφή του «Σπύρου Μαρκέτου». Τον ρόλο της έπαιξε η ηθοποιός Άννα Πορφύρη, η οποία στο τέλος της Α σεζόν αποχώρησε από τους «Παγιδευμένους» και αναγκάστηκαν στην σειρά να την... στείλει ως μόνιμη μετανάστρια στο εξωτερικό. Κάπως έτσι έκρυψαν την αποχώρησή της, αφού δεν ήταν και από τις βασικές πρωταγωνίστριες.



Ωστόσο πιο βασικό θέμα προέκυψε με την «Λίνα»! Η ανηψιά της «Άννας Ροδίτη» δεν γινόταν να βγει από το πλάνο αφού στη δεύτερη σεζόν είχε βασικό ρόλο, όντας η δολοφόνος του «Άκη»! Δεν μπορούσαν να την «εξαφανίσουν» και αναγκαστικά προχώρησαν σε αντικατάσταση που έκανε «μπαμ»! Έτσι την θέση της Ναταλίας Πελέκα στη δεύτερο σεζόν πήρε η Γιούλη Γεωργακοπούλου!

Τώρα, ποιος ήταν ο βασικός ηθοποιός που είχε ζητήσει να αποχωρήσει; Ο λόγος για τον «Θοδωρή Μαρκέτο». Ο ηθοποιός Σταύρος Τσουμάνης είχε ζητήσει να αποχωρήσει για δικούς του λόγους στο τέλος της πρώτης σεζόν ωστόσο τελικά τελευταία στιγμή και μετά από προσπάθειες της παραγωγής πείστηκε να παραμείνει.

Σαν πολλές συμπτώσεις δεν μαζεύτηκαν; Μήπως τελικά δεν είχαν πρόβλημα μόνο ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ;

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.