Ads Top

Αυτή είναι η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον 2ο προκριματικό του Europa League


Την Μπότεφ Πλόβντιβ, θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, αφού οι Βούλγαροι έφυγαν με «χρυσή» ισοπαλία από την έδρα της Μάριμπορ (2-2).


Οι Βούλγαροι είχαν πάρει προβάδισμα πρόκρισης από το πρώτο ματς, καθώς είχαν επικρατήσει με 2-1 της Μάριμπορ, όμως η ρεβάνς στην Σλοβενία εξελίχθηκε σε... θρίλερ για τις δύο ομάδες.

Η Μάριμπορ άνοιξε το σκορ μόλις στο 13ο λεπτό με τον Γιάν Ρέπα και έφερε στα ίσα το συνολικό σκορ, με τους Σλοβένους να κρατούν το υπέρ τους 1-0 μέχρι την λήξη του ημιχρόνου.



Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Κρίστιαν Νουατσούκου ισοφάρισε σε 1-1 για την Μπότεφ, ενώ οι Βούλγαροι πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Άντονι Ούτζα στο 60' να διαμορφώνει το 1-2.

Οι παίκτες της Μάριμπορ δεν τα παράτησαν και μπήκαν ξανά στην διεκδίκηση της πρόκρισης, με τον Ετιέν Ιβς Μπεγκρέ στο 80' να ισοφαρίζει σε 2-2 μετατρέποντας το φινάλε του αγώνα σε θρίλερ.



Οι γηπεδούχοι πίεσαν αρκετά για το γκολ που θα έστελνε το ματς στην παράταση, όμως η Μπότεφ άντεξε, κράτησε με νύχια και δόντια το υπέρ της 2-2 και στο φινάλε πανηγύρισε την πρόκρισή της στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Παναθηναϊκό.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.