Ads Top

Μένουν εκτός: Οι 2 συνεργάτιδες Γιώργου Λιάγκα που αποχωρούν από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1


Αποχωρήσεις από το Πρωινό

«Το πρωινό» του ΑΝΤ1 έριξε αυλαία σήμερα Παρασκευή 5 Ιουλίου και ένας – ένας οι συντελεστές αποχαιρέτησαν το κοινό. Ανάμεσά τους και η Ναταλία Ανδρικοπούλου, η οποία κάλυπτε τα τελευταία χρόνια το τηλεοπτικό ρεπορτάζ.



Η ίδια, σταματάει τη συνεργασία της με την εκπομπή, κάτι που θέλησε να μοιραστεί με το κοινό.

«Θα ήθελα Γιώργο αν μου επιτρέπεις να σας ευχαριστήσω όλους και να ευχηθώ καλή συνέχεια για του χρόνου και να σας πω ότι ήταν μία ωραία διδακτική χρονιά για εμένα, που έμοιαζε λίγο με τηλεπαιχνίδι κι όχι με εκπομπή», είπε χαρακτηριστικά on air. «Γιατί;» ρώτησε ενοχλημένος ο Γιώργος Λιάγκας, με την Ανδρικοπούλου να απαντά: «Ένα λεπτό, ένα λεπτό μου έλεγες πολλές φορές, αλλά ήταν πολύ ευχάριστο».



Μαθαίνουμε πως η Ανδρικοπούλου θα βρεθεί από τη επόμενη σεζόν στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, στο Mega.

Και για την Ανδρικοπούλου, όπως και για τη Λίτσα Πατέρα τα γράψαμε από χθες. Ύστερα από 34 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στο ίδιο πόστο, συνδράµοντας µε τις προβλέψεις της όλους τους παρουσιαστές που έχουν περάσει και αφήσει το στίγµα τους στη συγκεκριµένη ζώνη στο κανάλι, αποχωρεί και η Πατέρα.


Ο λόγος; Η στήλη της αστρολογίας δεν θα υφίσταται καν την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο «Πρωινό» µε τον Γιώργο Λιάγκα, σε αντίθεση µε τη στήλη της µαγειρικής, η οποία συνεχίζεται λόγω και των πιο κερδοφόρων εµπορικών τοποθετήσεων.

Παράλληλα, Λιάγκας και Αφροδίτη Γραμμέλη επιβεβαίωσαν έμμεσα τη συνεργασία τους στο «Πρωινό»: ο παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 έσπευσε να δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κοινή τους φωτογραφία…
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.