Ads Top

«Ηχούς 16»: Η αληθινή ιστορία πίσω από το σπίτι Κατερίνας Λιόλιου που «Νοικιάστηκε»


Πού βρίσκεται - Ποια η αληθινή ιστορία πίσω από τον στίχο

Στο podcast «Ρώτα με ό,τι θες» της Lifo και τους Βάνα Κράβαρη και ο Γιώργο Τσαγκόζη, παραχώρησε συνέντευξη η Κατερίνα Λιόλιου. Όπως ήταν φυσικό, η μεγάλη επιτυχία της λαϊκής τραγουδίστριας, «Νοικιάστηκε», έγινε η αφορμή να σταλούν πολλά ερωτήματα από τον κόσμο προς την Κατερίνα.



Η ίδια εξήγησε ότι προφανώς οι στίχοι του τραγουδιού δεν είναι κυριολεκτικοί και το «νοικιάστηκε» έχει μεταφορική έννοια. Απάντησε έτσι σε αυτούς που ρωτούσαν σχετικά με το… ποσό που νοικιάστηκε το σπίτι, παίρνοντας κυριολεκτικά τους στίχους.

Οι στίχοι γράφτηκαν από την Ελένη Γιαννατσούλια και η Κατερίνα Λιόλιου αποκάλυψε ότι αποτελούν αληθινή ιστορία της στιχουργού. 

Μάλιστα, είναι γεγονός ότι πολλοί άκουγαν λάθος τον στίχο «Κι έφτασαν Ηχούς 16 τα άστρα σου που μου ‘χες τάξει», θεωρώντας πως η Λιόλιου ερμηνεύει «κι έφτασαν ήχους 16», μη μπορώντας να κατονοήσουν τι εννοεί η στιχουργός. 



H Κατερίνα εξήγησε ότι το «Ηχούς 16» είναι διεύθυνση. Η διεύθυνση του σπιτιού της αληθινής ιστορίας της στιχουργού.

Δρόμος «Ηχούς» συναντάμε σε τουλάχιστον τρεις περιοχές της Αττικής. Πρώτη περιοχή που βγάζει η Google είναι στο Παλαιό Φάληρο. Όμως οδό «Ηχούς» υπάρχει και στο Γαλάτσι αλλά και στην Αρτέμιδα. Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για ποια από τις τρεις περιοχές αναφέρεται το τραγούδι, εκτός από την ίδια την Ελένη Γιαννατσούλια…






Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.