Ads Top

Η απάντηση ΠΑΟΚ για Μπρέιθγουεϊτ: «Ψήνει» φορ με 116 γκολ και 50 ασίστ


Μία εξαιρετική μεταγραφή ψάχνουν οι Θεσσαλονικείς, που κινούνται για την απόκτηση του Φέντορ Τσάλοφ!
Νέο όνομα βρίσκεται πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ για την επίθεση και αυτός είναι ο Φέντορ Τσάλοφ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας! Οι συζητήσεις είναι προχωρημένες και γίνεται προσπάθεια να κλείσει και να ανακοινωθεί άμεσα.


Ο Τσάλοφ βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και σύμφωνα με ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών, είχε ειδική ρήτρα στο συμβόλαιο του ύψους 3.000.000 ευρώ για ευρωπαϊκές ομάδες!






Ποιος είναι ο Φέντορ Τσάλοφ


Ο Τσαλόφ έκανε το ντεμπούτο του με τη βασική ενδεκάδα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον αγώνα για το Κύπελλο Ρωσίας με τη Γιενισέι Κρασνογιάρσκ στις 21 Σεπτεμβρίου 2016, καταφέρνοντας στις 2 Νοεμβρίου να πετύχει τέσσερα γκολ με την ομάδα κάτω των 19 ετών της ΤΣΣΚΑ κόντρα στο Μόναχο.

Μετά από εκείνο το παιχνίδι, κλήθηκε στη βασική ομάδα και έκανε το ντεμπούτο του στη ρωσική Premier League στις 6 Νοεμβρίου 2016 ως καθυστερημένη αλλαγή στο παιχνίδι με την Αμκάρ Περμ.


Ένα χρόνο αργότερα, υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ, που τον διατήρησε στον σύλλογο, σκοράροντας τα επόμενα χρόνια αρκετά γκολ, που οδήγησαν σε ανανέωση του συμβολαίου του.

Την 1η Φεβρουαρίου 2022, ο Τσαλόφ εντάχθηκε στην ελβετική ΦΚ Βασιλεία με εξάμηνο δανεισμό μέχρι το τέλος της σεζόν 2021-22 υπό τον προπονητή Πάτρικ Ράχμεν, κάνοντας το ντεμπούτο του στο εγχώριο πρωτάθλημα με τη νέα του ομάδα στον εντός έδρας αγώνα στο Στάδιο Σεντ Γιάκομπ, όπου η Βασιλεία αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με τη Σιόν.

Ο 26χρονος έχει αγωνιστεί σε συνολικά 318 ματς στην καριέρα του, μετρώντας 116 γκολ και 50 ασίστ και η χρηματιστηριακή του αξία αυτή τη στιγμή στο transfermarkt ανέρχεται στα 11 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.