Ads Top

Πάνω από 10.000 την εβδομάδα: Επιστρέφει η Κατερίνα Δαλάκα στον Άγιο Δομίνικο;


Μπορεί η Κατερίνα Δαλάκα να έχει δηλώσει πως το Survivor για εκείνη τελείωσε, όμως δεν αποκλείεται να την δούμε πολύ σύντομα ξανά στον Άγιο Δομίνικο!

Όχι, δεν θα μπει ξανά στο Survivor αλλά υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να την δούμε στο... Exathlon. 



Είναι γνωστό πως η παραγωγή του συγκεκριμένου ριάλιτι είναι η ίδια με το Survivor και η Κατερίνα Δαλάκα διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Ατζούν Ιλιτζαλί και εκείνος έχει ξεκινήσει ψηστήρι ώστε να την δούμε ξανά να αγωνίζεται στους στίβους μάχης στον Άγιο Δομίνικο.

Το Exathlon στην ουσία πρόκειται για ένα... ίδιο ριάλιτι με το Survivor, με την διαφορά πως είναι καθαρά αγωνιστικό! 



Και αυτός είναι λόγος που η παραγωγή θέλει μέσα άτομα που έχουν ξεχωρισεί αγωνιστικά στο Survivor. Και δεν θα μπορούσε να λείπει η Κατερίνα Δαλάκα. 

Χτες σας αποκαλύψαμε πως είναι πολύ πιθανό να μπει ο Σάκης Κατσούλης, οπότε και το όνομα της Κατερίνας Δαλάκα παίζει.

Η τρελή πρόταση στην Κατερίνα Δαλάκα



Ο Ατζούν Ιλιτζαλί είναι διατεθειμένος να δώσει περισσότερα από 10.000 ευρώ την εβδομάδα στην Κατερίνα Δαλάκα ώστε να πει το ΝΑΙ. Η αλήθεια είναι πως η παραγωγή θέλει στο Exathlon άτομα που έχουν διακριθεί στο Survivor, ώστε να ταυτιστεί ο κόσμος με το ριάλιτι και να το αγκαλιάσει με το «καλημέρα». Ο Τούρκος παραγωγός και οι συνεργάτες του πιστεύουν πως αν μπουν δυνατοί αγωνιστικά παίκτες που είδαμε στο Survivor πως ο κόσμος θα το δει με θετικό μάτι και πως υπάρχει ένα μικρότερο ρίσκο.

Από εκεί και πέρα, το Exathlon δελεάζει περισσότερο και τους παίκτες διότι στο συγκεκριμένο ριάλιτι δεν υπάρχουν κακές συνθήκε διαβίωσης, τρώνε και ζουν μια άνετη ζωή στην Καραϊβική και μόνο τους πρόβλημα είναι να κερδίσουν στα αγωνίσματα. Όταν λοιπόν όλο αυτό το πακέτο συνδυάζεται με υπέρογκα ποσά δεν μπορούμε να αποκλείουμε κάθε ενδεχόμενο. Ακόμα και να δούμε ξανά την Κατερίνα Δαλάκα στους στίβους μάχης του Αγίου Δομίνικου, παρότι έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο αυτό.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.