Ads Top

«Tι ισχύει με Μάικ Τζέιμς και Ντόρσεϊ στον Ολυμπιακό!»


Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού όπως το μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού, λίγες μόνο ώρες πριν την έναρξη των τελικών της Stoiximan Basket League, μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.



Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» ανέφερε αρχικώς πως οι Πειραιώτες μπαίνουν στους τελικούς με τον Παναθηναϊκό ως αουτσάιντερ, τόσο λόγω του μειονεκτήματος έδρας, όσο και λόγω του γεγονότος πως ουσιαστικά έχασαν το πλεονέκτημά τους στις θέσεις των ψηλών, μετά και τον τραυματισμό του Μουσταφά Φαλ.



Στη συνέχεια τόνισε πως η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει να βγάλει αντίδραση και πως θα πρέπει να θυμηθεί τις καλές εμφανίσεις του επί της Μπαρτσελόνα στα playoffs της Ευρωλίγκας, με την καλή του άμυνα και την ευστοχία του πίσω από τα 6,75μ. να παίζουν σημαντικό ρόλο στην έκβαση των τελικών.

Τέλος, ξεκαθάρισε πως ό,τι και να γίνει ο κόουτς θα παραμείνει στη θέση του προπονητή χαίροντας της εμπιστοσύνης της διοίκησης, ενώ, αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά ζητήματα και στις «καυτές» υποθέσεις των Τάιλερ Ντόρσεϊ και Μάικ Τζέιμς!

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:





Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.