Ads Top

Δυστυχώς η απόφαση πάρθηκε: Αυτή είναι η απόφαση Ατζούν για το μέλλον του Survivor


Ποια είναι η απόφαση του Ατζούν Ιλιτζαλί που δεν θα αρέσει καθόλου σε όλους τους fans του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ;

Χτες είδαμε για ακόμα μια φορά το Survivor να πατώνει σε τηλεθέαση με μονοψήφια νούμερα, που για τα δεδομένα του πρότζεκτ και τα χρήματα που έχουν δαπανηθεί να είναι τραγικά. Ωστόσο να ήταν μόνο η χθεσινή μέρα πάει καλά. 



Μιλάμε για μια ολοκληρωτική καταστροφή όλη την σεζόν και όσο περνάει ο χρόνος τα νούμερα τηλεθέασης πέφτουν και περισσότερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόσφατα υπήρξε συνάντηση με την παραγωγή της Acun Media και τους ιθύνοντες του ΣΚΑΙ, ώστε να δουν τι θα κάνουν στο μέλλον με το ριάλιτι επιβίωσης.



Survivor 2024 spoiler: Αυτή η απόφαση πάρθηκε

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έχουν διαρρεύσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί πήρε την δύσκολη, για τους τηλεθεατές, απόφαση να μην γυριστεί νέος κύκλος τη νέα τηλεοπτική σεζόν και να πάμε σε ένα τέλος εποχής. Άλλωστε για του χρόνου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Exathlon, στην αρχή της σεζόν, κι άλλο ένα ριάλιτι του Ατζούν λίγο αργότερα.

Τούρκος παραγωγός και ΣΚΑΙ πιστεύουν πως η διακοπή ενός έτους θα κάνει καλό ώστε να υπάρξει χρόνος να δομηθεί καλύτερα ο επόμενος κύκλος από το 2026! Άλλωστε θυμάστε τι τηλεθέαση έκανε το Survivor 2021 που είχε επιστρέψει μετά από διάλειμμα ενός χρόνου.



Η απόφαση επομένως είναι οριστική και του χρόνου δεν θα έχουμε Survivor. Πάμε με Exathlon που μοιάζει στο Survivor και στον ΣΚΑΙ αλλά και την παραγωγή της Acun Media ελπίζουν σε νούμερα που δεν θα θυμίζουν σε καμία περίπτωση τον τελευταίο κύκλο του Survivor, που ρίχνει αυλαία σε 3 περίπου εβδομάδες από σήμερα.

Σίγουρα η απόφαση αυτή απογοητεύει αρκετούς από τους τηλεθεατές, καθώς μπορεί να σημείωνε χαμηλή τηλεθέαση σε νούμερα αλλά είναι φανατικούς οπαδούς. Πλέον θα πρέπει να περιμένουν περίπου 24 μήνες για την επόμενη έκδοση του Survivor.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.