Ads Top

Αποκάλυψη βόμβα Κάτιας Ταραμπάνκο για το Survivor!


Σε μία πολύ σοβαρή αποκάλυψη προχώρησε σε δηλώσεις που έκανε η Κάτια Ταραμπάνκο για το Survivor. Θα σου σηκωθεί η τρίχα κάγκελο…

Μιλώντας ως καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά», η Κάτια Ταραμπάνκο προχώρησε σε αποκαλύψεις για το Survivor που είχε λάβει μέρος, ξεκινώντας από το γεγονός πως υπήρχε πολύ μεγάλη πείνα, ενώ η άλλοτε παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, τόνισε πως είχε φύγει με 76 τοις εκατό οξυγόνο, λίγο πριν καταλήξει στο νοσοκομείο.



Μεταξύ άλλων, η Κάτια Ταραμπάνκο αναφέρθηκε εκτενώς στο Survivor, όπως και στο GNTM για την ενασχόλησή της και με τα δυο ριάλιτι, τονίζοντας πως το GNTM ήταν το ξεκίνημα για να τη γνωρίσει ο κόσμος και στη συνέχεια το Survivor προέκυψε μετά από την αίτηση που είχε κάνει και δεν την είχαν δεχτεί. Μόλις ο Ατζούν είδε την… πέραση που έχει η Κάτια Ταραμπάνκο την κάλεσε και στο δικό του ριάλιτι.

Στη συνέχεια, η γνωστή τηλεπερσόνα εξέφρασε ένα παράπονό της. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως κυνηγούσε για χρόνια την ενασχόλησή της με την υποκριτική, ωστόσο τόνισε πως της έχουν μείνει… ταμπέλες μετά τα ριάλιτι που συμμετείχε στην τηλεόραση.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.