Ads Top

Survivor Τελικός: Αυτός θα κέρδιζε με ψηφοφορία!


Ο κόσμος ήδη είχε αποφασίσει το νικητή του φετινού ριάλιτι επιβίωσης που φτάνει σιγά σιγά στο φινάλε, όμως εκείνος είχε… άλλη γνώμη.

Η ώρα του μεγάλου τελικού στο φετινό Survivor έφτασε και οι τρεις φιναλίστ του ριάλιτι επιβίωσης είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο και τα 100.000 ευρώ. 




Ο χαμένος του ημιτελικού χθες ήταν ο Γιώργος Γκιουλέκας, ο οποίος έφτασε κοντά στην πηγή, όμως νερό δεν θα πιεί, καθώς πέρασαν η Κατερίνα Δαλάκα, ο Φάνης Μπολέτσης και ο Ντάνιελ Νούρκα στον τελικό που θα γίνει με την παρουσία του κοινού στο Γαλάτσι.

Τα πάντα πλέον στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ θα κριθούν στον τελικό, καθώς κανείς δεν γνωρίζει αγωνιστικά ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής, όμως αν το παιχνίδι κρινόταν βάσει της ψηφοροίας του κοινού, τότε θα υπήρχε ένα ξεκάθαρο φαβορί για την κούπα και το χρηματικό έπαθλο.



Ο λόγος για την Κατερίνα Δαλάκα και τον Φάνη Μπολέτση, οι οποίοι είχαν ξεκάθαρα τους περισσότερους φανς, ακόμη και ο Γιώργος Γκιουλέκας είχε ένα μερίδιο του κόσμου, με τον Ντάνιελ να μην έχει μεγάλη ανταπόκριση όμως. Αν δηλαδή ο τελικός γινόταν με ψηφοφορία, η τελική δυάδα σίγουρα θα αποτελούνταν από την Κατερίνα Δαλάκα και τον Φάνη Μπολέτση.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.