Ads Top

Survivor - Μαρία Αντωνά: «Προέκυψαν διάφορες καταστάσεις στη ζωή μου! Θέλω να...»


Η Μαρία Αντωνά είναι στο επίκεντρο των media το τελευταίο διάστημα μετά τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη και την αποκάλυψη για την σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα και γι' αυτό την πλησίασε η κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, I Love Σου Κου, ώστε να αποσπάσει τις δηλώσεις της για όλα όσα ακούγονται και γράφονται.

Η ίδια αποκάλυψε πως βρίσκεται σε μία πολύ όμορφη φάση στη ζωή της, τονίζοντας πως έχει επικεντρωθεί στον εαυτό της μετά από πολύ καιρό. 



Τηλεοπτικά εξήγησε σε τι στάδιο βρίσκεται στις συζητήσεις με τα κανάλια και τις αποφάσεις της, ενώ όσον αφορά στην προσωπική της ζωή παρέμεινε συνοπτική και μυστήρια.

Οι νέες δηλώσεις της Μαρίας Αντωνά για την προσωπική της ζωή



«Η Μαρία είναι ήρεμη, πολύ χαρούμενη!», είπε αρχικά για την ψυχολογία της και επισήμανε για το Survivor και τα επόμενα βήματά της επαγγελματικά: «Το Survivor ήταν μία καθοριστική απόφαση, μου άλλαξε τη ζωή, ήταν ότι καλύτερο έχω κάνει μέχρι στιγμής στη ζωή μου. Θα το έκανα ξανά, θα ξαναπήγαινα.

Αν προκύψει κάτι που μου αρέσει θα το κάνω, δεν θέλω απλά να υπάρχω στην τηλεόραση. Ποτέ δεν ήμουν εγωκεντρικός άνθρωπος να θέλω να δω τον εαυτό μου μόνο και κανέναν άλλο. Είμαι σε φάση που μαθαίνω ακόμα. Είχαν προκύψει μια δυο συζητήσεις, light. Είμαι σε φάση ενδοσκόπησης να δούμε τι θα συμβεί...».

Και όταν ρωτήθηκε ποια προγράμματα επιλέγει να βλέπει ως τηλεθεάτρια, δήλωσε: «Παρακολουθώ πρωινές εκπομπές. Βλέπω και το Πρωινό εννοείται».



Για τα προσωπικά της ανέφερε: «Έδωσα χρόνο στον εαυτό μου. Προέκυψαν διάφορες καταστάσεις στη ζωή μου. Μαθαίνεις να αντιμετωπίζεις τα πράγματα διαφορετικά. Έρχονται φωτεινά πράγματα. Αυτό που είπα και θα ξαναπώ. Επειδή έχω δώσει πολύ χρόνο τηλεοπτικά όσον αφορά στην προσωπική μου ζωή, θέλω να το κρατήσω για μένα. Θέλω μόνο να βλέπετε ότι είμαι καλά και ότι είμαι πολύ χαρούμενη. Δεν μπορώ να αποτρέψω να δουν μια φωτογραφία μου, αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι που θέλω να υπερπροβάλω».

Μετά την προβολή των δηλώσεών της, η Μπέττυ Μαγγίρα επισήμανε για την πρώην συνεργάτιδά της: «Βίωσα πάρα πολλές εκφάνσεις της ζωής της και δύσκολες περιόδους. Επειδή πέρασε δύσκολα αυτό το διάστημα θεωρώ ότι όντως είναι στα καλύτερά της και γυρνώντας την είδα πιο καλά και πιο όμορφη από ποτέ».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.