Ads Top

Survivor: Πολυσυζητημένος παίκτης ανακοίνωσε την επανασύνδεση με την πρώην σύντροφό του! «Είμαστε πάλι μαζί»


Την επανασύνδεση με την πρώην σύντροφό του ανακοίνωσε πρώην παίκτης του Survivor, το πρωί της Κυριακής 16/6 στον αέρα του «Γεια σου».

Ο λόγος για τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος όσο βρισκόταν στο ριάλιτι δεν είχε σταματήσει να μιλάει για τη μοναχοκόρη του, Ραφαηλία.



Ο ίδιος, πριν από μερικές ημέρες, πήρε το πτυχίο του στα 50 του χρόνια και επειδή δημοσίευσε διάφορα στιγμιότυπα, στα οποία φαινόταν πως μαζί του για να τον στηρίξει ήταν και η πρώην γυναίκα του, με αποτέλεσμα να υπάρξει μία σύγχυση, βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή για να ξεκαθαρίσει τι έχει συμβεί.

Η αποκάλυψη του Τάκη Καραγκούνια για την επανασύνδεση με την πρώην σύντροφό του



«Σήμερα είναι η μέρα του πατέρα και θα ήθελα να αφιερώσω το πτυχίο μου στον αείμνηστο πατέρα μου που ήθελε πάντα να με δει σαν γυμναστή. Ήταν και ένας από τους λόγους που ήθελα να πάρω το πτυχίο μου, γιατί τα είχα παρατήσει, η αλήθεια είναι αυτή. Είχα μπει σαν αθλητής το '90 στη σχολή, στα ΤΕΦΑΑ, δυστυχώς τότε, αγώνες από εδώ, αγώνες από εκεί, μου ήταν αδύνατο να παρακολουθήσω μαθήματα, οπότε τα έχανα. Μετά το πάλεψα αλλιώς. Λίγο η λάμψη της Αθήνας, βρήκα δουλειά, έβγαζα λεφτά, τα είχα ψιλοπαρατήσει», είπε αρχικά για το πτυχίο του.



Και έπειτα πρόσθεσε, κάνοντας και την αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή: «Η πρώην γυναίκα μου, νυν σύντροφός μου - είμαστε πάλι μαζί - με πίεζε κι η Δήμητρα να πάρω το πτυχίο μου, για να αποδείξουμε και στην κόρη μας ότι ποτέ δεν είναι αργά και ότι η μόρφωση είναι ό,τι πιο σημαντικό».



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.