Ads Top

Survivor - Δώρα Νικόλη: Η Δώρα εμφανίστηκε αγνώριστη και αποκάλυψε τα πάντα (vid)


Δεν πίστευε στα μάτια η Φαίη Σκορδά, έγινε μια άλλη η Δώρα Νικόλη

Η Δώρα Νικολή εμφανίστηκε στην εκπομπή Fay's Time τη Δευτέρα (24/6), με την εμφάνισή της να είναι πολύ διαφορετική από αυτή, που είχαμε συνηθίσει στο Survivor την φετινή σεζόν, και την ίδια να έχει αποκαλυπτική διάθεση.



Η 46χρονη αγωνιζόταν στους στίβους μάχης δίνοντας το 100% του εαυτού της και είχε αποκαλύψει αρκετές φορές on camera άγνωστες πτυχές της ζωής της... 

Η μεγαλύτερη σε ηλικία παίκτρια του φετινού Survivor και η στενή της σχέση με τον αθλητισμό ίσως ήταν ο συνδυασμό που τη βοήθησαν να βρίσκεται στα μεγάλα φαβορί.



Η εξομολόγηση της Δώρας Νικολή μετά την αποχώρησή της από το Survivor

Η στενή της σχέση με τον αθλητισμό, η άψογη φυσική της κατάσταση, η αντοχή και η ευστοχία της ήταν στοιχεία που δυσκόλεψαν τους αντιπάλους της στον Άγιο Δομίνικο.

Ίσως για αυτό το λόγο να θέλει και ως νικήτρια την Κατερίνα Δαλάκα, με την οποία είχε μια ιδιαίτερη σχέση, ξεκαθαρίζοντας πάντως, ότι ποτέ δεν της χαρίστηκε σε αγωνίσματα.




Παράλληλα, η Δώρα Νικολή, που έφυγε με ένα ποσό που δεν αντιστοιχούσε στη συμμετοχή της, μίλησε για το περιστατικό, όπου δεν την πήραν οι συμπαίκτες της σε έπαθλο, με αποτέλεσμα να απογοητευτεί, θεωρώντας πως υπήρχε μεγάλο παρασκήνιο πίσω από αυτή την απόφαση, ενώ πρόσθεσε, ότι δε θα ήθελε να δει τον Γιώργο Γκιουλέκα να φτάνει έως το τέλος, μην εκτιμώντας τον χαρακτήρα του.





Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.