Ads Top

«Προσπαθώ να το αντιμετωπίσω...» - Το πρόβλημα υγείας Σταυρούλας Χρυσαειδή μετά την επιστροφή της από το Survivor (vid)


Το αποκάλυψε η ίδια η Σταυρούλα

Ποια είναι τα νέα που έρχονται σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία αποχώρησε με σοβαρό τραυματισμό από το Survivor.



Η αλήθεια είναι πως η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία έχει αποχωρήσει εδώ και έναν μήνα από το Survivor, αντιμετώπιζε καιρό πρόβλημα. 

Αλλά επειδή δεν αποχώρησε νωρίς από το Survivor προκάλεσε πιο σοβαρό πρόβλημα από ότι ήταν αρχικά.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή όλο αυτό το διάστημα μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία και τα νεότερα σχετικά με την κατάσταση της υγείας της δεν είναι και τα καλύτερα δυνατά. Τι συμβαίνει με την Σταυρούλα Χρυσαειδή;



Survivor 2024 spoiler: Αυτή είναι η κατάσταση υγείας της Σταυρούλας Χρυσαειδή

Σύμφωνα με πληροφορίες η Σταυρούλα Χρυσαειδή αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο πόδι και της έχει αφήσει κουσούρι, μετά την αποχώρησή της από το Survivor.



Πληροφορίες αναφέρουν ότι η τελική ιατρική γνωμάτευση αναφέρει πως έχει υποστεί ρήξη μηνίσκου. Σε πρώτη φάση θα προσπαθήσει να το αντιμετωπίσει με φαρμακευτική αγωγή και αν τα πράγματα δεν πάνε καλά τότε θα χρειαστεί λαμπαροσκοπική επέμβαση...

Επειδή πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν για την αποχώρησή της από το Survivor 2024 σας ξεκαθαρίζουμε λίγο πως έχουν τα πράγματα. Εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε περαστικά στην Σταυρούλα και αν το επιθυμεί να την δούμε γρήγορα και σ' άλλο κύκλο του ριάλιτι.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.