Ads Top

Survivor: Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε αυτό που κανείς δεν περίμενε για τη νέα σεζόν - «Τότε ξεκινάει, έχω δει trailer…»


O Γιώργος Λιανός λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό του κορυφαίου ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Fay’s Time» και μίλησε για το παιχνίδι. 

Προέβη σε μία αποκάλυψη για την επόμενη σεζόν, καθώς ανακοίνωσε και την επιστροφή του «Voice».



«Το Survivor από ό,τι ξέρω προγραμματίζεται για αρχές της χρονιάς. Κάτι συζητιέται, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα και θα ανακοινωθεί απόψε το βράδυ. Είδα κάτι trailer να παίζουν. Νομίζω ότι θα ξαναγίνει το The Voice. Δεν έχω ιδέα αλλά από ό,τι είδα ετοιμάζουν ένα trailer, που θα παίξει απόψε το βράδυ».

Για τις αλλαγές στην κριτική επιτροπή του Voice ανέφερε: «Ο Πάνος Μουζουράκης είναι σε μία νέα φάση της ζωής του, πάντα έχει ενδιαφέρον, είναι πολυσχιδής προσωπικότητα. Θα δούμε αλλαγές. Θα ξεκινήσει από την πρώτη σεζόν. Το Exathlon δεν θα το κάνω».



Survivor 2024 trailer 25/06: «Έσκασε» η ανακοίνωση πριν από τον ημιτελικό - «Για πρώτη φορά στην ιστορία...»

Survivor 2024 trailer 25/06: Επιτέλους, ήρθε η στιγμή! Το Survivor ολοκληρώνει τον φετινό του τηλεοπτικό κύκλο, με τον ημιτελικό και τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης να προβάλλονται σε ζωντανή μετάδοση από την Αθήνα, προκειμένου να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής.



Οι τέσσερις φιναλίστ, που έχουν απομείνει, θα παλέψουν για το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ και την κούπα του φετινού νικητή, με την ενημέρωση από τον ΣΚΑΪ να επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές, για τη μεγάλη καινοτομία που ετοιμάζεται να παρουσιάσει η παραγωγή, η οποία έχει ανησυχήσει για τον τραυματισμό ενός εκ των τεσσάρων εναπομεινάντων.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.