Ads Top

Survivor Trailer 7/6: Ξαφνική ανακοίνωση Γιώργου Λιανού για νέα αποχώρηση - «Τέρμα τα ψέματα, ένας από εσάς θα φύγει»


Κανένας δεν περιμένει αυτή την ανακοίνωση

Το Survivor συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον στον ΣΚΑΪ, με μια δραματική αποχώρηση να έχει προκύψει από την τελευταία μονομαχία και τον Σταμάτη Ταλαδιανό να περνά δραματικές ώρες στο ξενοδοχείο, μεταφερόμενος μετά την... μπάζα που έκανε.



Το ριάλιτι επιβίωσης, λοιπόν, συνεχίζεται με μια ευχάριστη μικρή παρένθεση, προτού προχωρήσουμε στη διαδικασία των επόμενων δύο εβδομάδων. 

Εκεί, δηλαδή, όπου θα προκύψει η τετράδα, η οποία θα εμφανιστεί ενώπιον τηλεοπτικού και ζωντανού κοινού στο Άλσος Βεΐκου, ζητώντας την κούπα και το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.



Survivor 2024 trailer 07/06: Ο Λιανός «παγώνει» τους παίκτες με όσα αναφέρει στην είσοδό του

Ο Γιώργος Λιανός, λοιπόν, στο νέο επεισόδιο εμφανίζεται για τα παιχνίδια της Καραϊβικής, «παγώνοντας» για λίγο τους παίκτες με τα λόγια του. «Τέρμα τα ψέματα, ένας από εσάς θα φύγει», ανέφερε ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, αλλά στη συνέχεια πολύ γρήγορα... τα μαζεύει και επισημαίνει, ότι έκανε πλάκα.



Ακολουθούν στιγμές ξεκαρδιστικές με μπόλικο χιούμορ από τον παρουσιαστή και τους παίκτες του Survivor, με όχι και πολλές ξέγνοιαστες, άλλωστε, να τους έχουν απομείνει, μέχρι να πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής στην Ελλάδα, για να βρεθούν στο Άλσος Βεΐκου.

Δείτε το trailer:



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.