Ads Top

Survivor Trailer 6/6: Αγωνία στους παίκτες μετά τα λόγια Γιώργου Λιανού - «Είναι η μεγάλη σας στιγμή, έρχεστε όλο και πιο κοντά...»


Ποιος αποχωρεί σήμερα - Από επτά παίκτες γίνονται έξι λίγο πριν το τέλος, τι δείχνει το trailer

Είμαστε προ των πυλών για το μεγάλο φινάλε και του φετινού κύκλου του Survivor, με την αγωνία να κορυφώνεται για το ριάλιτι επιβίωσης και τους παίκτες να πλησιάζουν όλο και περισσότερο στον τελικό στόχο, που δεν είναι άλλος από το Άλσος Βεΐκου.



Καθένας από τους εναπομείναντες παίκτες, εκ των οποίων κάποιοι έχουν... και αλλού το μυαλό τους, επιθυμεί να βρεθεί μπροστά σε ζωντανό και τηλεοπτικό κοινό, διεκδικώντας την κούπα και το μεγάλο έπαθλο, όμως χρειάζεται να παλέψουν λίγο ακόμη στον Άγιο Δομίνικο, ώστε να καταφέρουν να φτάσουν μέχρι το τέλος της διαδρομής.



Survivor 2024 trailer 06/06: Η μεγάλη «μάχη» που οι επτά παίκτες που γίνονται έξι

Το νέο επεισόδιο, ασφαλώς, χαρακτηρίζεται από τη μεγάλη μονομαχία, με τους επτά παίκτες να γίνονται έξι, όπως επισημαίνει και ο Γιώργος Λιανός, στο δρόμο για να διαμορφωθεί η τελική τετράδα, που θα εμφανιστεί στο Γαλάτσι, με τέσσερις να είναι αυτοί, που διεκδικούν την παραμονή τους και την αποφυγή να πάρουν... λίγο νωρίτερα το αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα.



Ο Χριστόφορος Ταξίδης, η Δώρα Νικολή, ο Γιώργος Γκιουλέκας και ο Σταμάτης Ταλαδιανός δίνουν τη «μάχη» τους κι ένας από αυτούς δε θα καταφέρει να μείνει όρθιος, διακόπτοντας... τη δίαιτα της καρύδας και παρακολουθώντας από την εξέδρα την τελική φάση. Μένει να φανεί και το ποιοι είναι αυτοί, που εν τέλει θα επιβιώσουν έστω και για μία εβδομάδα ακόμη.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.