Ads Top

Survivor Trailer 4/6: o Λιανός αποτελειώνει τους παίκτες με νέα ανακοίνωση - «Σε αυτό το τόσο κρίσιμο σημείο που έχουμε φτάσει...»


Τα μαντάτα που φέρνει ο Γιώργος Λιανός αναστατώνουν τους παίκτες

Το Survivor συνεχίζεται με το ενδιαφέρον αμείωτο, έχοντας πια μπει στην τελική ευθεία για το μεγάλο φινάλε του ριάλιτι επιβίωσης, καθώς άπαντες σκέφτονται την φάση στο Άλσος Βεΐκου, όπου οπωσδήποτε θα επιθυμούσαν να βρίσκονται ανάμεσα στους κορυφαίους τέσσερις της χρονιάς.



Οι παίκτες των δύο ομάδων ρίχνονται στο στίβο μάχης, μαζί με τους Τούρκους All Stars, για άλλο ένα αγώνισμα ασυλίας, παλεύοντας με κάθε ικμάδα των δυνάμεών τους, ώστε να καταφέρουν να δώσοιυν την νίκη στη δική τους πλευρά και να αποφύγουν να χρειαστεί να τεθούν ως υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Survivor 2024 trailer 04/06: Η φράση της Δώρας που παρεξηγείται και η επισήμανση του Λιανού στο συμβούλιο



Η Δώρα Νικολή, πάντως, με τον τρόπο της... εκτίθεται για την φιλία της με την Κατερίνα Δαλάκα, υποτιμώντας τον πόντο που κέρδισε ο Σταμάτης Ταλαδιανός απέναντί της, με μια ατάκα που στην αρχή προκάλεσε γέλιο, αλλά στην πορεία μάλλον παρεξηγήθηκε, αν κρίνουμε από την αντίδραση του Φάνη Μπολέτση μπροστά στην κάμερα, με τη Δαλάκα πάντως να μην είναι στα καλύτερά της από άποψη υγείας.

Η μεγάλη ώρα έρχεται ξανά στο συμβούλιο του νησιού, όπου ο Γιώργος Λιανός επισημαίνει, ότι οι περισσότεροι de facto θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση και όλα, πια, κρέμονται σε μια κλωστή στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ.



Δείτε το trailer:


ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.