Ads Top

Survivor Trailer 3/6: «Παγώνουν» όλοι οι παίκτες με την νέα ενημέρωση Γιώργου Λιανού - «Τα πράγματα τώρα πια και για τις δύο ομάδες...»


Αλλάζουν όλα τα δεδομένα ξανά στο παιχνίδι

Survivor 2024 trailer 03/06: Τα πράγματα στο Survivor κινούνται πια σε... τεντωμένο σχοινί για τους παίκτες και των δύο ομάδων, καθώς επτά είναι όσοι έχουν μείνει, πλέον, στο σύνολο κι έχουμε μπει στην τελική ευθεία, για να φτάσουμε μέχρι το Άλσος Βεΐκου και την τελική τετράδα.



Όπως φαίνεται στο νέο επεισόδιο, όλα ξεκινούν από τον νέο αγώνα ασυλίας, με την μπλε και την κόκκινη ομάδα, σε μια μείξη Ελλήνων και Τούρκων αθλητών, να παλεύουν για την επικράτηση και το να μη βρεθούν στη δύσκολη θέση να χρειαστεί να ψηφίσουν στο συμβούλιο του νησιού, με το παρασκήνιο πάντως να είναι έντονο.

Survivor 2024 trailer 03/06: Η έντονα κόντρα Μπολέτση-Γκιουλέκα και το νέο συμβούλιο



Ο Φάνης Μπολέτσης και ο Γιώργος Γκιουλέκας, συγκεκριμένα, συνεχίζουν κανονικά την κόντρα τους, με τον πρώτο αυτή την φορά να επιτίθεται στο δεύτερο, που έχει δει τις καταγγελίες εναντίον του να έχουν πληθύνει, για τις εκφράσεις του περί συναισθηματικού κενού στον χαρακτήρα του, λέγοντας πως πλέον δεν υπάρχουν σχέσεις ανάμεσά τους και ο ίδιος θα έχει όποιους επιθυμεί στη ζωή του.

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Λιανός καλεί τους παίκτες στο συμβούλιο του νησιού, επισημαίνοντας πως τα πράγματα έχουν γίνει αρκετά δύσκολα και τα περιθώρια έχουν στενέψει αρκετά, έχοντας μπροστά τους λίγο ακόμη, μέχρι να φτάσουν στο τέλος της διαδρομής.



Δείτε το trailer:



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.