Ads Top

Survivor Trailer 13/06: Σπαράζουν στο κλάμα όλοι με την ανακοίνωση Λιανού - «Διεκδικείτε όλοι να αποκτήσετε δικαίωμα...»


Λυγίζουν οι παίκτες..


Λίγες μέρες έμειναν μόλις για τους παίκτες του Survivor στον Άγιο Δομίνικο, με τους... επιζήσαντες από τόσους μήνες δράσης να διεκδικούν την παραμονή τους μέχρι τέλους στο νησί, ώστε να πάνε εν συνεχεία στην Ελλάδα και στο Άλσος Βεΐκου, για να διεκδικήσουν την κούπα και το μεγάλο έπαθλο, τη στιγμή που έρχεται το τέλος εποχής για το παιχνίδι.



Όλα ξεκινούν στο νέο επεισόδιο (13/6), με τον απόηχο του τελευταίου συμβουλίου του νησιού και την ανάδειξη της Δώρας Νικολή ως τρίτης υποψήφιας προς αποχώρηση, με τον Γιώργο Γκιουλέκα από την πλευρά του να τη σχολιάζει αναλυτικά και, επί της ουσίας, να μας λέει πως η ψήφος στην εν λόγω παίκτρια ήταν... προδιαγεγραμμένη.

Survivor 2024 trailer 13/06: Η ανακοίνωση του Λιανού που κάνει τους παίκτες να λυγίσουν



Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Λιανός μαζεύει τους παίκτες και τους ανακοινώνει, πριν από το αγώνισμα επικοινωνίας, ότι οι νικητές θα έχουν δικαίωμα για δύο τηλεφωνήματα με τις οικογένειές τους και, όπως είναι απόλυτα λογικό, άπαντες σπαράζουν στο κλάμα, αποκτώντας μεγάλο κίνητρο για την νίκη.



Αυτό φαίνεται, έπειτα, στις μονομαχίες που ακολουθούν, με τους παίκτες να τα δίνουν όλα, κι ενώ φυσικά επίκειται η τελική μονομαχία για τον προτελευταίο παίκτη, που αποχωρεί πριν από το... αεροπλάνο που θα φέρει στην Ελλάδα τους τέσσερις φιναλίστ.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.