Ads Top

Survivor Trailer 12/06: Προετοιμάζει την αποχώρησή της η Κατερίνα Δαλάκα; - «Είναι δύο χτυπήματα σε λίγες μέρες...»


Αποχωρεί η Κατερίνα Δαλάκα; Δείτε τι δείχνει το trailer..

Τα πράγματα στο Survivor γίνονται πολύ δύσκολα για όλους τους παίκτες, που πρέπει να κάνουν επί της ουσίας λίγες μέρες ακόμη υπομονή, για να επιστρέψουν στην Ελλάδα για την κούπα, με την Κατερίνα Δαλάκα ειδικά να έχει γίνει κεντρικό πρόσωπο λόγω των τραυματισμών της, την ίδια ώρα που δέχεται σοβαρές καταγγελίες από συμπαίκτη της.



Η ιστορική παίκτρια του Survivor τραυματίστηκε δύο φορές μέσα σε μία εβδομάδα, όπως αναφέρει και η ίδια από μόνη της, έχοντας υποστεί ειδικά στην τελευταία περίπτωση ένα δυνατό διάστρεμμα, τονίζοντας όμως, ότι η Δώρα Νικολή, που ανησύχησε πολύ, δεν χρειαζόταν να φοβηθεί τόσο πολύ.

Survivor 2024 trailer 12/06: Η δύσκολη θέση της Κατερίνας Δαλάκα και το θρίλερ για την ασυλία



Η Δώρα, από την πλευρά της, ανέφερε πως οι δύο γυναίκες έχουν διαχωρίσει το φιλικό κομμάτι από το αγωνιστικό, με την ίδια να δείχνει συγκινημένη και χαρούμενη, που η Κατερίνα δεν έχει πάθει κάτι τόσο σοβαρό, ώστε να τη διώξει από το ριάλιτι, αν και εξακολουθεί να βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Αυτό ισχύει, επειδή όπως επισημαίνει σωστά στο αγώνισμα ασυλίας ο Γιώργος Λιανός, η Δαλάκα θα είναι υποψήφια προς αποχώρηση αυτόματα, αν η ομάδα της ηττηθεί, με το «πρέπει» να γίνεται πολύ μεγάλο για την ίδια και τον τρίτο αγώνα, όπως φαίνεται, να εξελίσσεται σε θρίλερ.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.