Ads Top

Survivor Spoiler 8/6: Ανατροπή! Αγωνιστικός ή με ψηφοφορία ο τελικός;


Η απόφαση Ατζούν - Φέτος όλα είναι διαφορετικά…

Μπήκαμε στην τελική ευθεία για τη διεξαγωγή της τελικής φάσης του Survivor. Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες για τον τρόπο διεξαγωγής; Θα το γυρίσει σε ψηφοφορία ο Ατζούν ή θα επιμείνει αγωνιστικά;



Ακόμα δύο αποχωρήσεις και… φύγαμε για Γαλάτσι. Εξι παίκτες έχουν απομείνει στον Άγιο Δομίνικο, οι τέσσερις τελευταίοι θα προκριθούν στην τελική φάση που θα διεξαχθεί στο Γαλάτσι.

Φέτος, όμως, όλα είναι διαφορετικά…

Και είναι διαφορετικά, διότι οι πληροφορίες που έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο και τον ΣΚΑΪ, θέλουν τον Ατζούν να επιμένει αγωνιστικά…



Υπήρξαν φήμες, είναι η αλήθεια, που ήθελαν τον Τούρκο παραγωγό να ζητά τη διεξαγωγή ψηφοφορίας με τη συμμετοχή του κοινού, στον ημιτελικό και τον τελικό, όμως κάτι τέτοιο δεν δείχνει να προκρίνεται.

Ο Ατζούν έχει δώσει εντολή να ολοκληρωθεί το Survivor μέσα στον στίβο μάχης, γι’ αυτό και ήδη αναζητείται ο χώρος που θα διεξαχθεί η τελική φάση, κοινώς δεν θα δούμε -σε αυτό το σενάριο- τον τελικό να  βγαίνει από το άλσος Γαλατσίου και το θέατρο, αλλά από άλλο σημείο.



Δικαιολογημένη η έως τώρα στάση του Ατζούν, αφού αποτελεί και απαίτηση των παικτών που έχουν απομείνει στο Survivor και κυρίως των μεγάλων φαβορί που διεκδικούν το τρόπαιο.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.